Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер в отговор на Труд“: България

...
Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер в отговор на Труд“: България
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в четвъртък, 9 ноември 2017

Председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер в отговор на „ Труд “:
България
е подготвена за еврозоната


 2017_11_08_plenarno_zasedanie-3

„ Възхищавам се на България!“ – това бяха първите думи на ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер в отговор на въпрос на „Труд“ към него и към премиера на България Бойко Борисов, изпълнила ли е страната ни критериите за въвеждане на еврото. Председателят на Европейска комисия направи взаимно изказване с министър-председателя Бойко Борисов, еврокомисаря ни Мария Габриел след съвещанието на държавното управление на България и Консилиума на еврокомисарите в Брюксел за старта на Европредседателството на страната ни от 2018 година.

В София стопират
димящите коли, в Перник – не


 04_01

Автомобилите от нов импорт, които идват за първична регистрация в пункта на КАТ-София, ще бъдат проверявани за нормите на изгорели газове. Това става допустимо, откакто Столична община ще подари 7 уреда – газанализатори за коли на бензин, пропан-бутан и метан, плюс диманализатори – за МПС с дизелови мотори.

Проф. Христов
се извини за „ дебилите “


 05_01

Червеният народен представител Иво Христов, който внесе ужас измежду общественици и политици, определяйки като дебили 80% от българите, се извини за думите си. Видео от уикенда стана мотив за експлоадирането на абсурда. От записа стана ясно, че в Раднево проф. Христов пази тезата на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова, която твърди, че Съветската войска е избавила българските евреи.

Нови 61 милионери
в България за година


 16-1

Депозитите за над 1 милион лв. се усилват с 61 за година, демонстрират данните на Българска национална банка. През септември те доближават 775 при 714 през същия месец на 2016 година
Увеличават се и влоговете на бизнеса за над 1 млн. лв.. През септември предходната година техният брой е бил 2694, а през тази – 3030.

Йоско от Сливен
излиза предварително от пандиза


 08-01

Йосиф Йосифов-Йоско от Сливен излиза предварително от пандиза, реши през вчерашния ден арбитър Александра Йорданова от Софийския градски съд (СГС). Той ще бъде свободен 4 месеца и 7 дни преди да е излежал присъдата си от 6 година, която получи за двойно ликвидиране на пътя, само че решението би трябвало да бъде доказано и от апелативния съд.

Отново за 10 ноември – свободата се оказа,
че има цена


 11_kuti

Годишнината не е кръгла, само че към този момент единствено историците й обръщат внимание – разбор на проф. Искра Баева

Ще приземим ли и “Спартан ”-ите?

 10_1

Няма действителни стъпки за подписването на втори контракт за поддръжка. Първият изтече преди повече от половин година. – коментар на Спирдон Спирдонов

Искам хората да виждат какво е направено
в Стара Загора


 живко тодоров

Интервю с кмета на община Стара Загора Живко Тодоров

Води се “мръсна война ” против профилираното правораздаване

 14_01

Диктатура на „ агнешките главички “ и „ черните лебеди “ в правосъдната система е неприемлива

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР