Председателят на делегацията на ПП ВМРО - Българско национално движение

...
Председателят на делегацията на ПП ВМРО - Българско национално движение
Коментари Харесай

ВМРО сигнализира ЕК за манипулации с машинния вот

Председателят на делегацията на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки внесе два сигнала до Европейската комисия посредством Европейския парламент за операции, осъществени с машинния избор. Повод за сигналите е следствието на журналиста Станислав Цанов, оповестено в канала му „ Цанов Напред и Нагоре ". В материалите починалият към този момент Алексей Петров разкрива, че има операции, осъществени с машинния избор!

Джамбазки слага пред Европейска комисия следните въпроси:

1. Какво отношение ще вземе Комисията поради данните за безотговорно подслушване и издаването на информация на човек отвън системата за сигурност на България?

2. Има ли информация Европейска комисия за злоупотреби с персонална информация и приключване на данни към престъпния контингент?

3. Какво отношение ще вземе Комисията поради данните за изборни операции?

4. Следва ли хора, които са „ изпрани " посредством операции и фалшификации, да показват България пред Европейски Съюз?

5. Ще допусне ли Комисията потреблението на машинен избор при избора на представители в Европейския парламент?

Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване желае почтени и транспарантни избори. А след записите, от които разбираме, че операции са вероятни и осъществявани, не можем да имаме гаранции за честността на идния локален избор. Ние се противопоставихме на смяната на Изборния кодекс на бързо и на парче. Сега към този момент излиза наяве за какво беше бързането за въвеждането на машинен избор. Припомняме, че в скандалният запис, възложен от Радостин Василев, самият Кирил Петков означи, че без машините Политическа партия и Демократична България дружно няма да имат повече от 10%.

Вътрешна македонска революционна организация упорства за почтеност, с цел да получат българските жители същинско посланичество и ползите им да бъдат защитавани.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР