Председателят на Държавната дума на Русия, Вячеслав Володин, сравни украинския

...
Председателят на Държавната дума на Русия, Вячеслав Володин, сравни украинския
Коментари Харесай

Председателят на Държавната дума: Търпението ни се изчерпва

Председателят на Държавната дума на Русия, Вячеслав Володин, съпостави украинския президент Володимир Зеленски с починалия водач на Ал Кайда Осама бин Ладен, обвинявайки го, че " дава нареждания за осъществяването на терористични набези ".

,,Президентът на Украйна, давайки нареждания да се правят терористични офанзиви, работи като Осама бил Ладен и други интернационалните терористи. А тези политици от Запада, които поддържат режимът на Зеленски, в действителност спонсорират тероризма'', съобщи Володин.

По думите му дейностите на Зеленски са докарали само " премеждия " на украинския народ, който се е трансформирал в " пленник на нацистките му политики ", заяви още той в профила си в Телеграм, след което добави, че " търпението на Русия е на привършване ".

Накрая Володин приключи с известната фраза, че " с терористи не се договаря ".

Коментарът на ръководителя на Думата идва ден, откакто Русия обстрелва редица украински градове като възмездие за детонацията на Кримския мост. В резултат от ракетните удари минимум 20 души починаха, а стотици бяха ранени. Атаката бе избрана от Киев като акт на военно закононарушение, защото всички починали и потърпевши са мирни жители, напомня 20minutos.

 

 

Източник Новини.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР