Председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин каза, че

...
Председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин каза, че
Коментари Харесай

Володин: Ако нещо се случи с Медведчук, Зеленски ще отговаря

Председателят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин сподели, че в случай че нещо се случи с ръководителя на политическия съвет на украинската партия " Опозиционна платформа - За живот " Виктор Медведчук, тогава президентът на Украйна Владимир Зеленски ще бъде виновен за това.

„ Зеленски постави белезници на съперника си. Това са политическите свободи в Украйна. Но Съединени американски щати и Европейски Съюз мълчат...... Ако нещо се случи с Виктор Медведчук, Зеленски ще би трябвало да отговори “, написа Володин в своя Telegram канал в сряда.

„ Медведчук се застъпва за самостоятелна Украйна, построяването на извънблокова страна е главната му разлика от Зеленски, който танцува по свирката на Съединените щати “, сподели ръководителят на Думата.

Според Володин „ точно заради тази причина Вашингтон и Брюксел не поддържат Медведчук “, а главата на Украйна се пробва да го показа като изменник, „ поставяйки го в белезници “.

Както означи ръководителят на Държавната дума, всички схващат, че Медведчук е съперник номер едно на Зеленски.

" Виктор Медведчук е прочут като основател за използването на Минските съглашения в границите на парламентарното измерение в Нормандския формат. Ако беше съумял, през днешния ден надали щяха да се случат трагични събития ", акцентира Володин.

Във вторник президентът Зеленски и СБУ оповестиха задържането на Медведчук и разгласиха фотоси на мъж, който приличаше на него с белезници. В същото време Зеленски предложи да го замени за украински военнопленници.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР