Председателят на Бундестага Волфганг Шойбле предупреди срещу увеличаването на антисемитизма

...
Председателят на Бундестага Волфганг Шойбле предупреди срещу увеличаването на антисемитизма
Коментари Харесай

Волфганг Шойбле: Антисемитизмът се увеличава чрез миграцията


Председателят на Бундестага Волфганг Шойбле предизвести против увеличението на антисемитизма посредством миграцията.

Омразата против евреите в действителност "не е характерен мюсюлмански проблем", съобщи Шойбле на вестниците от медийната група „ Функе “. "Но в този момент тя още веднъж става все по-силна посредством миграцията и омразата към Израел, подхранвана от радикални сили в ислямския свят".

От позиция на Шойбле е неотложно "свободните общества да наложат достижения като приемливост и религиозна независимост при изискванията на бърза смяна и тази страшна миграция".

Демокрацията минава през стрес-тест. Шойбле също по този начин акцентира, че има доста хора в мюсюлманските общности, които демонстрират "силен ангажимент към антисемитизма".

В ислямския спор обаче политикът на ХДС има ясно мнение, което опонира на това на Хорст Зехофер.

Бившият министър председател на Бавария и началник на ХСС и сегашен федерален вътрешен министър съобщи, че ислямът не принадлежи на Германия.

Според Шойбле „ Всеки би трябвало да разбере обстоятелството, че ислямът е станал част от нашата страна. "

Мюсюлманите ще би трябвало да си изяснят, "че живеят в страна, която не е завършена от мюсюлманските традиции", съобщи политикът на ХДС. "А останалата част от популацията би трябвало да одобри, че в Германия има възходяща част от мюсюлмани"./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР