Председателят на БСП Корнелия Нинова призовава в социалната мрежа лидерът

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова призовава в социалната мрежа лидерът
Коментари Харесай

Нинова търси подкрепа от Бойко Борисов за вота

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова приканва в обществената мрежа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, като не му харесват ППДБ, да поддържа в петък в Народното събрание вота на съмнение на държавното управление " Денков ".

" Като не ти харесват, в петък поддържа вота на съмнение. Кабинетът пада. Завърта се рулетката. Президентът ти дава първия мандат. Правиш твое държавно управление и оправяш страната ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова, обаче, се съмнява, че признанията за неприятното ръководство на кабинета и констатациите за положението на страната пред гласоподавателите от страна на Борисов са избирателен трик.

" Ти направи сглобката с баща Петко и Алексей Петров по твои признания. Ти им подари властта. Ти я крепиш с гласовете на ГЕРБ ", напомня Нинова на Борисов.

Председателката на Българска социалистическа партия моли към симпатизантите си да не разрешават " политическата шизофрения на един човек да болести цялостен народ ".

" Борисов върви из цялата страна и реве - Няма пари, изхарчиха ги, тия не строят пътища, тия унищожават всичко. "
Кои са тия? Тия си ти ", безапелационна е алената лидерка и още един път приканва Борисов да работи, да поддържа вота и да поеме ръководството на страната.

 


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР