Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова, чието име

...
Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова, чието име
Коментари Харесай

Ще оглави ли Асена Сербезова Министерството на здравеопазването в следващия кабинет?

Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова, чието име се завъртя в медийното пространство като претендент за министър на опазването на здравето, нито удостовери, нито отхвърли дали тя ще заеме този пост. Посочи, че към момента е рано да се приказва, а решението ще бъде взето от съдружните сътрудници.

В " Денят стартира " Сербезова акцентира, че е значим екипът, с който всеки един министър работи и добави, че с изключение на краткосрочни цели, би трябвало да се гледа и напред в бъдещето. По думите ѝ при коронавирус рецесията е била нужна по-добра връзка. Сербезова съобщи, че би трябвало да се направи разбор на обстановката досега и да се видят резултатите.

проф. Асена Сербезова, ръководител на Българския фармацевтичен съюз
- Все още е рано да се приказва, защото решението е на съдружните сътрудници, по-късно на Народното събрание. тъй че съответните имена към момента не се разискват, стигнали до този стадий. Разбира се, има редица оферти, те се завъртат в медийното пространство, тъй като хората е обикновено да са доста чувствителни на това кой ще поеме избран бранш.

Смятам, че сме стигнали до точката, в която би трябвало да загърбим боязън, персонално его, да не се тормозим че един или различен пост може да се отрази отрицателно на кариерата, или пък назад - да одобряваме, тъй като може да се отрази положително, а в действителност всеки един от нас като жител би трябвало да направи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР