Председателят на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров получи наградата

...
Председателят на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров получи наградата
Коментари Харесай

Председателят на БЧК акад. Григоров получи наградата на Югоизточноевропейския медицински форум за цялостен принос на БЧК в помощ на българските граждани

Председателят на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров получи премията на Югоизточноевропейския медицински конгрес за повсеместен принос на БЧК в помощ на българските жители в основни и сериозни моменти. Признанието към Червения кръст е и за бързите и съответни дейности на екипите на БЧК в първите часове след наводненията на територията на община Карлово през миналите дни.

По време на 11-тия интернационален медицински конгрес на Югоизточноевропейския медицински конгрес, който се организира в гр. Пловдив, акад. Григоров уточни,, че Българският Червен кръст е там, където хората имат потребност от поддръжка и в лицето на БЧК постоянно ще имат другар, който незабавно ще се отзове. Темата на медицинския конгрес тази година е „ Обществено здраве – национални, районни и европейски цели “. Акад. Григоров акцентира, че Българският Червен кръст постоянно е работил и отсега нататък ще продължи да отстоява идеята за възстановяване качеството и правото на достъп до здравни услуги на всички нуждаещи се.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР