Председателят на Български олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен

...
Председателят на Български олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен
Коментари Харесай

Стефка Костадинова поздрави гимнастичките

Председателят на Български олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати приветствен адрес до гимнастичките, които на международното в София завоюваха злато, сребро и бронз.

„От името на цялото ни олимпийско семейство и персонално от мое име най-сърдечно ви приветствам за големия триумф – се споделя в писмото. – Вашите осъществявания, вашият магнетизъм в представянето са тласък за хиляди деца и бъдещи спортни звезди, които виждат във вас своите идоли и своя образец за подражателство. Поздравления и за извоюваната квота за олимпиадата в Токио 2020, където ви поисквам още веднъж да бъдете измежду най-хубавите на планетата“, написа Костадинова.

Всички сме изумени от скоростта, с която навлязохте и се утвърдихте измежду международния хайлайф в един по този начин сложен, само че и по този начин известен спорт, присъщ с непрестанно възходяща конкуренция, добавя тя.

„Благодарим от сърце на вашите треньори, на екипа, на всички от щаба на националните тимове и особено на президента на БФХГ Илиана Раева, която не стопира да ни изумява със своята упоритост, себераздаване, професионален метод и успеваемост. Искам да посочи и съвършената организация на международното състезание, което мина на най-високо равнище и ни донесе нови многочислени похвали като домакини“.

Скъпи девойки, горди сме с вас и ви благодарим, че непрестанно спомагате за одобряване на националното ни самочувствие, споделя в умозаключение ръководителят на БОК.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР