Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е

...
Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е
Коментари Харесай

Ужас! Илиана Раева попадна в свирепа буря на самолет за...

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е попаднала в мощна стихия по време на полета си към Москва.

Раева е пътувала за международното състезание за девойки. Треньорката изрече възхищението си от професионализма на водачите на наша компания.

По думите й макар облачното време на борда на самолета не се е усетила нито една турбуленция.

Ето какво написа Илиана Раева във " Facebook ". Публикуваме описа й без редакторска интервенция:

Нашите водачи са недостижими!
Обожавам ги!
Вчера пристигнахме в Москва за международното състезание за девойки. Пътувахме със аероплан на компания България Ер. Помолиха да сложим коланите, тъй като предстоеше кацане. Беше доста облачно. Много! Започна кацането. Минутите минаваха, а земя въобще не се виждаше. Минаха повече от 50 мин.. Пътник до мен попита какво се случва. Любезната стюардеса му отговори, че има огромна стихия и заобикаляме облаците. Кацането закъсня много. Разбираемо...
Искам да споделя, че за първи път ми се случва да имам полет, в който от от излитането до кацането, макар тежкото време и бурята, нямаше освен турболенция, а нито едно трептене на самолета! Нито едно!
Уникални са ни водачите!!!
Уникални!!!
Помолих стюардесата да съобщи на капитан Славчо Бързийски, че е ВЕЛИК!???????????????? Както и целият му екип! Както и прелестно обсужващите ни стюардеси!
Цял живот пътувам със самолети! Нашите водачи са НОМЕР 1!!!!
Да го знаете!
Обичам ги!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР