Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков сподели подробности

...
Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков сподели подробности
Коментари Харесай

Проф. Стойков: Натали Трифонова е успешна водеща, има бързи реакции и е непринудена

Председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков показа детайлности за връчените при започване на седмицата награди „ БГ фешън икона 2021 “.

„ Над 120 бяха номинираните персони. 30 публицисти от огромните медии, които отразяват лайфстайла и стилния дизайн избраха финалистите след двустепенно гласоподаване. Натали Трифонова е измежду носителите на наградата, като това е самопризнание освен за нея, само че и за стилистите на bTV “ – показа проф. Стойков в „ Тази заран “.

Той добави, че Натали Трифонова е заслужила възторженостите освен като момиче от прогнозата за времето, само че и като водеща на предаването Coolt.

„ Тя е доста сполучлива водеща на Coolt, тъй като подготвя гостите, има бързи реакции и е непринудена “ – посочи стилният специалист.

Той разяснява, че лицето на днешната медийна просвета е проядено от подправени звезди и „ виртуални тарикати “. Хора, които са известни, само че нямат професионални качества и не се употребяват с утвърждението на интелигентната аудитория. Такива персони нямат място измежду призьорите на „ БГ фешън икона “.

„ Стилът преди всичко е темперамент, той е плътно качество и ни разкрива до каква степен една персона е съответна на обстановката “ – заключи проф. Любомир Стойков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР