Председателят на АБВ Румен Петков изрази благодарност към Русия за

...
Председателят на АБВ Румен Петков изрази благодарност към Русия за
Коментари Харесай

Митрофанова: Наказанията в руската армия за мародерства и насилие над жени са сериозни

Председателят на АБВ Румен Петков изрази признателност към Русия за спасяването на българските моряци от кораба „ Царевна “. На среща с Н. Пр. Елеонора Митрофанова, дипломат на Руската федерация в България, той акцентира признателността си за грижата, положена за нашия екипаж от съветска страна и добави, че всеки естествен български жител прави оценка този факт. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ.

Румен Петков още веднъж подчертава върху категоричността на позицията на Политическа партия АБВ – че единственото решение по спора Русия – Украйна е мирното решение. Истината обаче би трябвало да бъде показана на целия свят, добави той и изрази безпокойствие по наклонността информацията за събитията в Украйна да бъде представяна преднамерено и едностранно.

" Елеонора Митрофанова също изрази безпокойствие, че в Европа и света се демонстрира единствено едната позиция във войната сред Русия и Украйна и изясни, че наказванията в съветската войска за мародерства, за принуждение над дами и деца са доста съществени. Поради това смята, че изказванията за сходни дейности от страна на съветски бойци са спекулации и не кореспондират с истината ", допълват от АБВ.

Новините на Евроком към този момент и в Телеграм ↓↓↓
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР