Председателят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е

...
Председателят на 48-ото Народно събрание Вежди Рашидов Вежди Рашидов е
Коментари Харесай

Вежди Рашидов и съпругата му направиха дарение за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия

Председателят на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко и брачната половинка му доктор Снежка Бахарова – Рашидова направиха през днешния ден персонално подаяние от огромно количество топли одеяла и завивки за потърпевшите от земетресенията в Турция. Това оповестиха от кабинета на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 422
В утрешния ден сходно подаяние семейство Рашидови ще направи и за потърпевшите от земетресението в Сирия.

„ В този миг на тежка покруса най-ценна е помощта, която идва в точния момент. Винаги съм откликвал в такива моменти на несгоди, тъй като сърцето ми споделя по този начин, това е милосърдието и човешката съпричастност. За мен и за фамилията ми е чест да можем да помогнем на хората, изпаднали  в неволя след пагубното земетресение в Турция и Сирия. Аз зная цената на огромната наслада от дребната помощ, припомням си годините в сиропиталището като дете, когато и най-малкото подаяние изпълваше сърцето ми с вяра “, показа Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко. Мъката и на хората в Турция, и на хората в Сирия, изгубили дом и близки, е една и съща – това е огромната човешка тъга. Дано с помощта да създадем дните на оживелите  по-поносими “, добави той.

Земетресенията на 6 февруари с магнитуд 7,7 и 7,6 по Рихтер засегнаха тежко 10 окръга в южната и югоизточната част на Турция, а по този начин също и прилежаща Сирия.

Броят на жертвите на земетресенията набъбна до 35 418, заяви през вчерашния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР