Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и

...
Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

Републиканци за България ще бъде много ясна и реална алтернатива на статуквото ДПС - ГЕРБ

Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха общините Ракитово и Велинград, където организираха диалози със симпатизанти и членове на партията.
Отчетена бе свършената работа по построяването на структурите.

Обсъдиха усложнената епидемиологична конюнктура, както и ненавременните дейности и неналичието на съответни ограничения през последните 8 месеца за справяне с Covid.

Организациите в двете общини са построени от младежи, а главният им претекст да се включат е, че желаят да има реализация за тях точно там.

Републиканци за България ще бъдат една действителна опция в Ракитово и по тази причина тече доста сериозна подготовка за идните парламентарни избори.

В община Ракитово главният фактор е Движение за права и свободи, а ръководството на цялата община е съсредоточена в кмета и доближените му родственици. В момента текат инспекции на способените органи за спор на ползи.

Във Велинград терзанието на хората е, че ръководството през днешния ден на страната и избрани политически сили работят за реализирането на рандеман на волфрам, което би ликвидирало един цялостен бранш на туризма и спа туризма.

Членовете и симпатизантите на Републиканци за България изрично се опълчват на сходна инвестиция, която ще усили безработицата и ще докара до закриването на спа туризма във Велинград.

Зад недопускането на сходна мина седят всички поданици и представителите на хотелиерския и ресторантьорския бизнес, които са главният шеф на живеещите там.

В момента също има несъмнено безучастие от страна на страната за съзнателно напрежение с болничното заведение във Велинград. Жителите застават твърдо зад настоящия шеф, който е поел болничното заведение в тежко финансово положение, на което с изключение на, че е устоял е съумял да я изкара на плюс. Хората си задават въпроса дали не се цели нейното приватизиране или очистване.

Основният проблем и болежка за жителите е, че след локалните избори от 2019г. са останали с чувството, че са дали своят вот за ГЕРБ и са получили Движение за права и свободи. Доказателство за това е, че Движение за права и свободи има зам.-кмет, ръководител на общински съвет и присъединяване във всички общински сдружения на управителни позиции.

Републиканци за България ще бъде доста ясна и действителна опция на статуквото ДПС-ГЕРБ, ще настояваме за бистрота и да се излъчват онлайн общинските сесии във Велинград.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР