Председателството на Европейския съюз предупреди във вторник, че основите на

...
Председателството на Европейския съюз предупреди във вторник, че основите на
Коментари Харесай

ЕС. президентството предупреждава, че демокрацията ще бъде подложена на изпитание на изборите в САЩ през ноември

Председателството на Европейския съюз предизвести във вторник, че основите на демокрацията ще бъдат подложени на тестване по време на изборите в Съединени американски щати през ноември, предвиждайки сюжет, при който дългогодишният трансатлантически съюз може да се разпадне още повече.

Министър-председателят Александър Де Кроо на Белгия, чиято страна сега държи ротационния Европейски Съюз. президентството, сподели, че „ в случай че 2024 година още веднъж ни донесе „ Америка преди всичко “, това в действителност е повече от всеки път „ Европа сама по себе си “.

Де Кроо приказва в послание към Европейски Съюз. законодателен орган единствено часове след безапелационната победа на някогашния президент Доналд Тръмп на събранията на Републиканската партия в Айова.

Думите му припомнят за администрацията на Тръмп през 2017-2021 година, когато връзките на Съединени американски щати с Европа се утежниха заради съвсем непрестанни трансатлантически разногласия по отношение на търговията, сигурността и военното съдействие, които подкопаха доверието и сътрудничеств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР