Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен предупреждава за нарастване на геоикономическата нестабилност

Председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е предизвести през днешния ден, че геоикономическата неустойчивост се е трансформирала в " новото обикновено събитие " в интернационалните връзки и че това напрежение ще продължи да нараства, съобщи Франс прес.

" 2024-а ще бъде решаваща година. Експертите чакат по-нататъшно повишаване на икономическото напрежение - от Червено море до Тайванския пролив ", сподели Фон дер Лайен на конференция в Хамбург за климата. " Това значи и по-чести спирания на веригите за доставки и по-голяма неустойчивост на енергийните пазари. Международната конкуренция се ускорява. Това е новото обикновено положение и ние би трябвало да живеем с него ", добави той.

Зачестяващите рискови метеорологични феномени значат, че европейците би трябвало да " обединят напъните си както в никакъв случай до момента ", изключително при последователното отричане от изкопаемите горива и декарбонизацията на стопанските системи си.

Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е отбрани Зеления пакт на Европейски Съюз, който дава " ясна визия за превръщането на Европа в първия климатично безпристрастен континент в историята ". Тя добави, че Зеленият пакт обезпечава " нужната сигурност при планирането, която вложителите от целия свят търсят ", с цел да развиват възобновими енергийни източници.

Този документ е екологичната пътна карта на Европейската комисия, която обгръща преобразуването на огромен брой браншове, с цел да се подсигурява, че Европейски Съюз ще реализира индиферентност във връзка с климата до 2050 година В рамките на този проект за климата, доста от чиито текстове към момента се договарят, селскостопанският раздел, който възнамерява да затегне екологичните разпореждания, провокира недоволството на фермерите, отбелязва Агенция Франс Прес.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР