Предприети са всички възможни мерки, Работи се активно, Сезирани са

...
Предприети са всички възможни мерки, Работи се активно, Сезирани са
Коментари Харесай

Чухте ли? Пак са предприети всички възможни мерки

" Предприети са всички вероятни ограничения ", " Работи се интензивно ", " Сезирани са способените органи " - тези три изречения всекидневно обикалят общественото пространство. За да го замърсяват. За да застават като стени пред нечие проявено безхаберие в близкото минало. За да стане ясно, че въпреки да е късно за реакция, такава ще има. Някога. И не е изключително правилно да питаш по кое време.
Вместо предварителна защита, у нас си играем на " дръж следствията ". Те обаче ни се изплъзват толкоз бързо, че даже няма смисъл да се изяснява за какво отново сме се издънили. Зеленият билет пристигна откакто мръсният въздух взе да си върви, един заместник-кмет отпътува в историята, преди да тръгне трамваят по " Графа ", депутатите най-накрая одобриха Закона за персоналната помощ откакто протестиращите майки трябваше да се преквалифицират в законотворци. Въобще, ограничения се вземат от сърце - откакто то е спряло да бие.
Все ни споделят, че се работи интензивно за битката по пътищата. И все по този начин с висока скорост продължаваме да се избиваме по тях. Хора чакат за трансплантации, до момента в който здравните управляващи треперят пред някакви документи, без които другояче " подхванатите незабавни ограничения " не могат да бъдат изпълнени. Такива обаче, твърдят ни, в галоп текат в междинното обучение, където на учителите подвигат както заплатите, по този начин и купищата отговорности за, забележете, не ограмотяването, а развъждането на ученика. А пък " способените органи " съвсем постоянно са сезирани, когато би трябвало единствено да установяват, че " тук има проблем ". И след това стартират да проверяват. И по-късно идва далечното бъдеще, където чакат резултатите от " подхванатите навременни дейности ".
И по този начин, потопени в събитията, които не можем да направляваме, все се надяваме на ориста. А тя гледа в профил и се заема с " всички вероятни ограничения ". Винаги в точния момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР