Предприети са действия по извозването на натрупаните отпадъци в Централен

...
Предприети са действия по извозването на натрупаните отпадъци в Централен
Коментари Харесай

Обреди Варна разчиства отпадъците в Централен гробищен парк

 Предприети са дейности по извозването на насъбраните боклуци в Централен гробищен парк – Варна, оповестиха за Varna24.bg от общинското сдружение " Обреди “. Забавянето е в резултат на изключителното състояние, въведено у нас поради COVID-19, и поради изчакване на приемането на Правилника за използване на Закона за обществените предприятия, влезнал в действие на 5 май 2020 година

" За управлението на сдружението беше значимо да не стопира активността по поддръжката на гробищния парк и да не се позволява струпване на боклуци по алеите. За да не се основава заплаха за жителите, посещаващи гробните си места, отпадъците бяха обособени на едно място “, разясниха от " Обреди “.

От сдружението прецизираха, че са подхванати всички ограничения за запазване здравето на жителите и околната среда. Извършва се постоянна стерилизация на региона, има назначена и денонощна защита.

Информацията от общинското сдружение е във връзка сигнал на съветници от Българска социалистическа партия Варна, че в региона на Централните гробища във Варна има голямо скупчване на отпазъци. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР