Предприемачът Иван Велков коментира удължаването на бюджета и отношенията вътре

...
Предприемачът Иван Велков коментира удължаването на бюджета и отношенията вътре
Коментари Харесай

Иван Велков: Дали пък депутатите няма да ни изненадат приятно с някакво увеличение на приходите

Предприемачът Иван Велков разяснява удължаването на бюджета и връзките вътре в скоро образувания кабинет.

" Пробойни към този момент не виждам да са се появили в държавното управление. Предстои да забележим кои ще бъдат определени за заместник-министри. По отношение на болшинството в Народното събрание виждаме разнообразни гласувания. Аз бих споделил, че това даже е позитивна наклонност. Има неща, които заслужават повече от едно мнение. Още повече, че когато става въпрос за тематики като да вземем за пример бюджет или избор на решения, свързани с технократски тематики, партийните позиции не постоянно са настоящи на потребностите на обществото или на съответните браншове и е доста хубаво да има гъвкава опция за избор на оптималните решения ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Начинът, по който ще се действа в този момент с бюджета, ще е един много сериозен тест до каква степен прагматично и делово ще се вземат нужните наложителни решения и до каква степен ще остане време и потенциала на народните представители преди второто четене да създадат единствено тези корекции, промени и допълнения. Дали пък този път няма да ни изненадат прелестно и да създадат нещо, което да е обвързвано с нарастване на приходите, с по-добре структурирана и ясна стратегия най-малко до края на годината. Всички чакаме обещаното от министър Асен Василев до края на юли да имаме нов бюджет. Задължително би трябвало да се случат няколко неща, които са свързани с естественото действие на стопанската система на страната и заплащанията на всички обществени разноски. Не би трябвало да даваме опрощение на администрацията за неработеното по обособени тематики и действия ", разяснява Велков.

Силно се надявам партиите в Народното събрание да не се изкушат в светлината на задаващите се следващи избори да създадат същото нещо с великодушни обещания единствено и единствено да ги чут гласоподавателите им пред медиите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР