Предприемачът Илон Мъск се изказа много остро за бившия световен

...
Предприемачът Илон Мъск се изказа много остро за бившия световен
Коментари Харесай

Илон Мъск нарече Гари Каспаров идиот

Предприемачът Илон Мъск се изрече доста остро за някогашния международен първенец по шах Гари Каспаров. Който от своя страна преди този момент се изрече жестоко за Мъск.

Повод за размяната на реплики станаха предходни изявления на Илон Мъск. Който по-рано сподели, че към този момент не може да заплаща за работата на сателитната интернет система Starlink в Украйна - макар че по-късно промени решението си.

И също така Мъск предложи да работи за разрешаването на спора в Украйна. По-специално, той назова прекосяването на Крим към Украйна през 1954 година „ неточност на Хрушчов “ и предложи провеждането на повторни референдуми в някогашните украински райони.

Поддръжниците на настоящия режим в Киев реагираха доста жестоко на предложенията на бизнесмена, постоянно нецензурно. Независимо дали това е повлияло на Мъск или някои други фактори, той не се е придвижил доста по-нататък по пътя на миротворчеството.

Дойде ред и на Гари Каспаров. В програмата Squawk Box на CNBC Каспаров подлага на критика гледната точка на Илън Мъск:

„ Цената е голяма, само че Украйна я заплаща. Така че за какво хората, които си седят в уюта на своите имения в Силиконовата котловина, се пробват да споделят на Украйна по какъв начин да ръководи своите каузи? Това е честен идиотизъм и геополитическа слепота. "

Бизнесменът отговори на Гари Кимович в Twitter акаунта на програмата Squawk Box. И не беше изключително свенлив и сдържан в изразите си: „ Въпреки че е правилно, че Каспаров играе шах съвсем толкоз добре, колкото моя iPhone, другояче е глупак “.

Дали това е краят на размяната на отзиви за душевните им качества, или ще продължи и в други формати, към момента е открит въпрос.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР