Предпразничен скандал настана между дългогодишните влюбени Люси Иларионов и Ани

...
Предпразничен скандал настана между дългогодишните влюбени Люси Иларионов и Ани
Коментари Харесай

Люси Иларионов бесен на Ани Хоанг: Ако мислиш, че си Мадона, не си

Предпразничен скандал настана сред дългогодишните влюбени Люси Иларионов и Ани Хоанг, разбра Plovdiv24.bg . Преди дни певицата направи нещо, което втрещи почитателите й, само че наподобява много нагласено, а точно да накара Люси да ревнува. Тя се снима в провокативни пози. на които си демонстрира всичко и сама се пипа.

Поведението на екзотичната кокона в нета е капката, която е преляла чашата на търпението на Иларионов. Люси и Ани са дружно от доста години а режисьорът от дълго време желае да има дете. През годините, не е спирал да моли Хоанг да усилят фамилията си, само че тя отказвала.

" Ани желае да си живее, да не си скапва фигурата и най-много да не губи свободата си, вързана с къщата и с бебе. Знаем, че двамата не са богати и нямат опциите на други нейни колежки в сектора, които разчитат на гледачки и домашни помощници. ", разясняват консуматори в интернет осведомени със случая на двойката. 

Ани не серпантина да се дърпа когато Люси отворил тематиката за деца. Той обаче спрял да бъде толерантен, изключително като виждал разголените фотоси на обичаната си.

" Ако си мислиш, че си някоя Мадона, доста се лъжеш! Утре ще станеш на 50 и никой няма да те помни ", гневял се Люси, съгласно коментатори в фейсбук които настояват, че познавали двойката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР