Предпоследният за календарната година XIX кръг от английската Висша лига

...
Предпоследният за календарната година XIX кръг от английската Висша лига
Коментари Харесай

Ще объркат ли Бърнли и Вила сметките на Ливърпул и Юнайтед

Предпоследният за календарната година XIX кръг от британската Висша лига стартира във вторник с 5 мача.

Програмата започва още в 14:30 часа, когато Нюкасъл е хазаин на Нотингам Форест, след което предстоят 2 срещи от 17:00, а точно Шефилд Юнайтед – Лутън и Борнемут – Фулъм, а от 19:30 е дуелът Бърнли – Ливърпул.

Денят ще приключи с черешката на тортата в програмата, тъй като в 22:00 часа Манчестър Юнайтед приема Астън Вила в един от най-интригуващите мачове от кръга.

ВТОРНИК, 19:30 ЧАСА, БЪРНЛИ – ЛИВЪРПУЛ

Новаците са в серия от 3 загуби на нула против Ливърпул, а също така изпитват съществени компликации в срещите на своя земя през сезона. Бърнли загуби 8 от досегашните си 9 дуела пред своите почитатели и ги зарадва единствено с триумфа над Шефилд Юнайтед с 5:0 при започване на месеца. Сега те имат нова тежка задача, тъй като гостите идват в поредност от 11 срещи без проваляне във Висшата лига. Ливърпул направи равенства с Манчестър Юнайтед (0:0) и Арсенал (1:1) в предните 2 кръга, само че остана с усещане, че трябваше да завоюва и двете дербита. Въпреки това, както и натрупалите се травми в лагера на мърсисайдци, те несъмнено са по-качественият тим, затова….

ПРОГНОЗА:    2

ВТОРНИК, 22:00 ЧАСА, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – АСТЪН ВИЛА

Манчестър Юнайтед завоюва последните 2 конфликта с Вила, като те още веднъж бяха на „ Олд Трафорд “, а съгласно мнозина, в случай че не успее да продължи положителната традиция против бирмингамци, съвсем несъмнено ще се раздели с треньора си Ерик загар Хаг. Неговите ученици несъмнено разочароват последователите си, защото не можаха да вкарат гол в 4 поредни мача от всички шампионати и изгубиха в 3 от случаите, в това число 2 семейства. Гостите от Бирмингам идват в серия от 10 дуела без оттегляне, включително и 4 визити като преди началото на кръга са 3-ти в класирането с еднакъв брой точки с втория Ливърпул (39). Те изпращат най-хубавата си календарна година в историята, под управлението на Унай Емери, по този начин че…

ПРОГНОЗА:    Х

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР