Предпоследният в класирането - "Пирин", нанесе най-тежката домакинска загуба на

...
Предпоследният в класирането - "Пирин", нанесе най-тежката домакинска загуба на
Коментари Харесай

Пирин нанесе тежка домакинска загуба на Лудогорец

Предпоследният в класирането - "Пирин ", нанесе най-тежката домакинска загуба на "Лудогорец " в Първа лига.

"Орлетата " завоюваха мача от 19-ия кръг с 5:3, като 20 минути преди края водеха с 4:0. В заключителните минути играчите на Станислав Генчев се активизираха и върнаха три гола, само че в добавеното време гостите нанесоха съдбоносен удар.
Головете на "Пирин " бяха маркирани от Христофор Хубчев, Мохамед Брахими на два пъти, Венцислав Бенгюзов и автогол на Оливие Вердон. За първенците точни бяха Вердон, Кирил Десподов и Каули Оливейра.
За пръв път в мач от родния шампионат "Лудогорец " позволява пет гола в Разград. Дотук най-тежката загуба вкъщи за "орлите " беше при 2:4 против "Литекс " на 20 октомври 2013 година Никога обаче отборът от Разград не беше губил с три гола разлика.

Десеткратният първенец беше в серия от 10 следващи семейства без загуба. През новия сезон "Лудогорец " беше позволил единствено два гола на своя стадион, и имаше девет триумфа от девет мача.
Въпреки загубата, "Лудогорец " остава отпред в шампионата с 42 точки, следван от ЦСКА с шест по-малко. За "Пирин " това беше финален мач за 2021 година, като отборът от Благоевград е предпоследен 13-и с 16 точки.
Предстои да се изиграят част от отсрочените мачове, като след четири дни "червените " играят с "Арда ", а по-късно гостуват в Разград на 20 декември.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР