Предпоследният епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално шоу

...
Предпоследният епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално шоу
Коментари Харесай

Страсти, обвити в мистерия, в премиерния сериал Островът на Пиетро по bTV Lady - slava.bg


Предпоследният епизод от кастингите на мрачно в най-гледаното музикално шоу ще срещне публиката и журито с 10 изключителни гении и техния турбулентен житейски път. Зад всеки глас на сцената ще се разкрие трагична персонална история, а най-талантливите ще продължат напред, като заслужат обърнатите столове на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев.

Запомнящо се начало ще сложи младо момиче, отдадено на националната музика. А завършек на епизода с обсег и убеденост ще постави украинец с български корени, и ще заслужи най-големия комплимент от Камелия - попфполк звездата ще му даде купата "певецът с най-мощния глас, изпълвал сцената на шоуто този сезон ". Дали и с кой треньор ще продължи присъединяване си в „ Гласът на България “ той, следва да разберем в неделя вечер.

Силно завръщане в надпреварата за вокални гении ще направи и 29-годишен готвач от Трявна, който не съумя да впечатли треньорите преди две години. С вярата, че този път ще получи най-малко един извърнат стол, само че и вцепенен от терзание от възможен втори неуспех, той ще се бори за място в тимовете с осъществяване на най-големия латино шлагер за всички времена – „ Despacito “.

Сред претендентите за музикална популярност в неделя вечер ще забележим също съученичка на Михаела Филева, която не е сигурна, че ще бъде разпозната от поп-звездата; самоуко момиче, израснало без татко, само че с любяща майка; две най-хубави приятелки, събрани като дует от учителя им по музика, както и тийнейджърка, която съумява да преодолее тежката си меланхолия, до момента в който оказва помощ на деца от обществен дом.

Последните места в тимовете на треньорите за вокалните дуели се запълват. Кои гласове ще се окажат задоволително мощни, с цел да продължат борбата и какво е разпределението на местата в четирите отбора? Гледайте „ Гласът на България “ в неделя вечер от 20.00 часа по bTV.
v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);}.shape {behavior:url(#default#VML);} 1024x768 Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family: " Times New Roman " ; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР