Предпоследния епизод на ноар трилъра Чумата ще излъчи днес драматичният

...
Предпоследния епизод на ноар трилъра Чумата ще излъчи днес драматичният
Коментари Харесай

Гледайте `Чумата` тази вечер по Epic Drama

Предпоследния епизод на ноар трилъра " Чумата " ще излъчи през днешния ден трагичният тв канал Epic Drama. Можете да го гледате в 23:00 ч, а в случай че сте пропуснали първият епизод от сериала, той може да бъде забелязан онлайн тук - www.epicdrama.bg/watch-now.

Черната гибел се спуска над Севиля от 16-ти век - един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е видимо благоверен, а в действителност заседнал в боязън, лакомия и борби за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, обществените домове са контролирани и лечебните заведения са употребявани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът.

Потопен в интриги и изменничество, " Чумата " е неповторим таен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в комплицираните времена, когато публичните забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.



Финалният шести епизод на сезона ще бъде излъчен на 22 април, неделя, от 23:00.

Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР