Предполагаме, че помните плеймейтката Дениз Хайрула и участието й в

...
Предполагаме, че помните плеймейтката Дениз Хайрула и участието й в
Коментари Харесай

Предложи му се г@ла в леглото, а той я отхвърли: Ето защо Дениз Хайрула не понася Виктор Стоянов!

Предполагаме, че помните плеймейтката Дениз Хайрула и присъединяване й в " Ергенът ". Тя остана на второ място, само че по-важното и даже шокиращо бе, че Дениз остана единствената кандидатка за сърцето на Виктор Стоянов, която той НЕ пожела да целуне.

Това си беше чиста засегнатост за туркинята, която, изключително най-после, ясно показваше мераците си към Стоянов. Е, ето, че крушката и там си имала опашка... Почти година след края на формата, една от участничките проговори и разкри меко казано брутални неща.

Това е другата влюбена във Виктор и ревяща всеки епизод - Благовеста Бонбонова, която попиля Хайрула като съобщи, че единствено тя не е съумяла да превъзбуди Стоянов и да го накара да я пожелае като мъж. Нещо повече - Дениз даже преспала при него и безусловно му се натикала г@ла в леглото, само че той я отрязал.

" Това се случи най-после, когато пристигна фамилията на Виктор и трябваше да се срещнат с Виктория и Дениз. И двете тогава имаха правото да останат и да пренощуват при него в неговата къща, само че Вики мигновено отхвърли да го направи. Дениз обаче одобри и остана да спи там ", разкри Блага Бонбонова.

И най-сетне взе, че стана ясно за какво Хайрула се изказваше по този начин неласкаво за Виктор след края на предаването.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР