Предполага се, че почти всеки един от нас все някога

...
Предполага се, че почти всеки един от нас все някога
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ! Ако пиете аспирин на празен стомах, може да се случи ТОВА

Предполага се, че съвсем всеки един от нас все в миналото в живота си е приемал аспирин. Това е един от най-разпространените лекарства по целия свят. Според лекарите обаче приемът му може да е доста рисков, в случай че е на празен корем.
Въпреки, че аспиринът е достигнал международен авторитет, той въпреки всичко има и своите отрицателни страни. Те са директно обвързани с приема му.
Едно от дейностите на това лекарство е обезболяващо. Препоръчва се също за събаряне на температурата. На доста пациенти бива назначено лекуване с аспирин, което да подкрепи разреждането на кръвта. Медикаментът не разрешава на кръвта да се съсирва.

Бъдете доста деликатни с приема на аспирин, в случай че не желаете да се случи ТОВА!
И въпреки всичко обаче, без значение от това, че лекарството е добре познато, би трябвало доста да се внимава с приема му.
В случай, че решите да го приемете на празен корем е прекомерно евентуално да се натъкнете на гадене и световъртеж. Да не приказваме, че някои пациенти се оплакват от звук в ушите, откакто са изпили едно хапче, преди хранене.
 Ново изобретение за аспирина и COVID-19 Ново изобретение за аспирина и COVID-19
Ново изследване не е разкрило връзка сред използването на аспирин и покачвания риск от заразяване или по-тежка симптоматика на заболели с коро...
Това са единствено една част от аргументите, заради които никога не трябва да действате безконтролно, стане ли въпрос за аспирин, както и всички останали медикаменти, предлагащи се в аптеките.
Добре е да знаете, че комбинацията сред кофеин и аспирин е способна да провокира съществено раздразнение на стомашната лигавица. Това нормално води до бодърствуване и тревога.

Ако страдате от бъбречна непълнота също не е целесъобразно да се лекувате с този медикамент. Важно е да се консултирате с здравно лице, което да ви назначи съответно лекуване.
Бъдете виновни към себе си и личното си здраве. Не подценявайте даже най-безобидните медикаменти, тъй като те могат да се окажат доста рискови за вас!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР