Предполага се, че пилотът на украинския самолет Ан-12, който се

...
Предполага се, че пилотът на украинския самолет Ан-12, който се
Коментари Харесай

Гръцки медии цитираха последните думи на пилота преди катастрофата край Кавала

Предполага се, че водачът на украинския аероплан " Ан-12 ", който се разруши в Гърция, е уведомил контролната кула, че моторът се е запалил и че се пробва да го потуши. Все повече нови обстоятелства излизат нескрито след нещастието, която се случи край Кавала, заяви сръбският „ Телеграф “. В резултат на случая всички осем членове на екипажа са починали.

В неделя вечерта - един ден след трагичния случай, завърши изваждането на всички осем тела. Гръцките медии пишат за трагичната замяна на реплики, която водачът на " Антонов " е имал с контролната кула няколко минути преди злополуката. " Двигателят ни гори. Опитвам се да го потуша ", споделил водачът, съобщавайки за казуса. " Можете ли да стигнете до летището в Солун или в Кавала? ", попитала контролната кула. Гръцкото издание „ Star “ написа, че водачът на " Антонов " е споделил, че има няколко казуса със самолета и че ще се опита да кацне в Кавала. Самолетът към този момент е почнал да губи височина.

Посочва се още, че водачът явно е търсил еднакъв терен, на който да приземи самолета. Когато контролната кула поискала нова информация, водачът дал отговор, че един след различен инструментите отхвърлят. Той не съумял да стигне до летището, настъпила тишина и по-късно " Ан-12 " се разрушил. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР