Предоставил съм телефона си на прокуратурата доброволно и представих кодовете

...
Предоставил съм телефона си на прокуратурата доброволно и представих кодовете
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Прокуратурата действа с изцепки тип Боливуд, писах на Борисов с добро утро, бос

Предоставил съм телефона си на прокуратурата непринудено и показах кодовете му, за което започвам да скърбя поради държанието на прокуратурата. Това съобщи предприемачът Пламен Бобоков, който е безапелационен, че държавното обвиняване работи с " изцепки вид Боливуд Продакшън ".
По думите му пред bTV, вчерашната обява в Twitter на основния прокурор Иван Гешев е злонамерено подстрекателство. И сподели, че бизнесът му няма нито един акт, а работи в чужбина, в Италия и Сърбия.
66 тома с доказателства, в 64 тома не се загатва моето име. 5% от очевидците настояват, че ме познават, само че в никакъв случай не са работили с мен по този бизнес – за отпадъците, твърди Бобоков. Не познавам зам.-екоминистъра Красимир Живков, безапелационен беше той. Според него, неналичието на доказателства против него и брат му е " причина за нервността при прокуратурата ".
Според Бобоков, най-вероятно някогашният шеф на " Монбат Рисайклинг " Васил Богданов е станал очевидец против Бобокови, тъй като е заловен с машинация с Данък добавена стойност и " щях да кажа по остаряла ченгенайска традиция " му е препоръчано това. " Г-н Гешев несъмнено има доста съществени обвързаности, като виждам какво се случва в България ", съобщи предприемачът.
По отношение на непрекъснато оповестените от прокуратурата чатове, Бобоков изясни и, че е писал SMS и на Борисов на 31 март, 2019 година. " Добро утро, необут . Задава се огромен проблем с Либия, апелирам те да се забележим за 10 минути ". Става въпрос за случая с либийския танкер " Бадр ". Премиерът предприе ограничения ", сподели Бобоков. По думите му, танкерът още е " покорен ", въпреки казусът да е явен! А на въпрос какъв е неговият интерес за този случай, отговорът на Бобоков е, че това е неприятен имидж за България и пречи на неговия бизнес като цяло в това число. " Защо никой не проверява мафията, която краде цялостен танкер ", попита той.
А що се отнася до оповестения чат с определението " Началника ", Бобоков отвърна, че няма телефона на президента и прокуратурата го знае поради доказателствата, с които разполага. И не видя нищо неправилно да търси висши държавни чиновници, с цел да приказва с тях и да търси благоприятни условия за развиване на експортния си бизнес. Той не видя и проблем да предлага хора за дипломати, като посочи, че си има процедура и се избира съгласно нея.
На пряк въпрос дали е вярно да получава правосъдно решение, преди да бъде оповестено и това правова страна ли е, Бобоков отвърна с контравъпрос - вярно ли било една мафия да ни вкарва в черен лист с пиратство, визирайки " Бадр ". " Вие в действителност сте доста доверчив - от дълго време нещата не се случват по закон, всичко става с връзки ", добави Бобоков към Антон Хекимян., отговорът беше: " Тежко му на един предприемач, в случай че един посланик би трябвало да му прави работата ", визирайки тематиката с ходатайстването за претенденти за дипломати.
Под заплашителен стрес съм, с брат ми имаме обвинявания за присъединяване в незаконна група за импорт на италиански отпадък, което е безусловно погрешно. За търговия с въздействие нямам обвиняване, единствено съм очевидец, добави Бобоков. По думите му, в България няма противозаконен импорт на италиански отпадък – има си известия и документи. " Ние внасяме единствено скрап ", посочи предприемачът.
Специално за вноса на скрап, Бобоков твърди, че се рециклират батерии и при процеса няма никакви боклуци – единствено 3% шлака, а се усвояват 94,5% олово от тези батерии.
По отношение на случая от Червен бряг и дали боклуците там са от различен бизнес на Бобокови, отговорът беше: " Абсурдно ". Имаме 5,5% боклук и го даваме за предпазване според разпоредбите, добави предприемачът. Той сподели, че от няколко години отпадъците оставали в България, само че са излъчени на лицензирани компании за предпазване – преди този момент е имало експорт в Германия. 600 000 евро коства сепарацията годишно, съобщи Бобоков, който изясни, че с този бизнес не се занимава и е научил спомагателни данни чак поради следствието.
" Това е доста съществено проведено нахлуване против нас, брутално. Не мога да кажа каква е задачата ", сподели Бобоков.
Пламен Бобоков съобщи и по адрес на вицепремиера, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, че е едно от огромните му разочарования. " В миг на компликация се схваща кои са същинските ти другари ", добави той. Припомняме, че Каракачанов е кум на Бобоков.
" Помогнали сме да се развият най-малко 30 милионери в България. В неделя се пробваха да залеят брачната половинка ми с мръсотия всякакви уеб сайтове - това е най-долното и гнусно нещо, когато някой се пробва да нападне фамилията ти. Аз обичам своята брачна половинка и няма мощ на света, която да ни разделят ", сподели още Бобоков. Според него, 100% той и брат му ще бъдат оправдани, само че делото ще бъде държано оптимално дълго на линия.
Още: " Не аз съм задачата, задачата е президентът "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР