Предоставих достатъчно време на парламентарно представените партии да излязат от

...
Предоставих достатъчно време на парламентарно представените партии да излязат от
Коментари Харесай

Стефан Янев успокоява Радев - диалогът може да роди кабинет

Предоставих задоволително време на парламентарно показаните партии да излязат от конфронтационната изразителност.  Това съобщи президентът Румен Радев на среща с " Български напредък ".

Парламентът реши да се занимава с , недоволен е той, като показа, че надали това е най-важното за обществото .

Президентът напомни, че хората на Стефан Янев са декларирали, че ще беседват с всички.

Лидерът на БВ Стефан Янев изрази удовлетворение, че диалозите в президентската администрация са почнали за целите на хората. Нашето държание е стабилно, не тръгнахме да търсим борба, зададохме звук на разговор и съдействие, регистрира Стефан Янев, като уточни, че проблемите са доста.

Според него би трябвало да се сформира болшинство, което да излъчи държавно управление. Предсрочни избори щели да решат вътрешнопартийни проблеми, само че не и проблемите на хората, счита Янев. 

Той счита, че условия за разговор има, а и счита, че има вяра този разговор да даде резултат.
 Янев с проект, в случай че получи третия мандат
Янев с проект, в случай че получи третия мандат

Той не изключва гражданска война

Има значими въпроси, които са свързани с бъдещето на България, посочи Стефан Янев. За него съществени цели са и Еврозоната.

Дебатът за Изборния кодекс  Ако има кабинет, ще има време за изборни промени и за други значими тематики. За нас не е значимо кой ще е водещ в ръководството, посочи той.

е антикризисен и той ще изисква разговор, по думите му.

Стефан Янев сподели, че даже и да се сформира експертно държавно управление с третия мандат, то ще би трябвало да бъде подкрепено от партиите. Той обаче желае ясно написано съдружно съглашение и написани цели. Всяка партия щяла да реши с какви специалисти ще взе участие. За него не е значимо дали ще вземат участие хора от партийните управления. Контактна група от всяка партия ще изготви целите.
 Янев: Хартията измества значимите проблеми на обществото
Янев: Хартията измества значимите проблеми на обществото

" Български напредък " упорстват да бъде прибавен новоразработен правилник на Европейски Съюз за отплата на бизнеса и гражданите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР