Предложихме, тъй като президентската иституция е мястото за обединение, ако

...
Предложихме, тъй като президентската иституция е мястото за обединение, ако
Коментари Харесай

Карадайъ: Да ни затворят в Президентството като във Ватикана - до бял пушек - Топ новини

Предложихме, защото президентската иституция е мястото за обединяване, в случай че има комфортна зала в Президентството, да вземат като Конклава във Ватикана да ни затворят до бял дим. Така ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ се пошегува след консултациите при Румен Радев, съобщи Novini.bg.

„ Различните политически партии слагат разнообразни неизпълними условия между тях и го употребяват като заслон да споделят: „ Ние го обещахме на гласоподавателите си “. Разделителните линии, които си слагат при неналичието на политическа визия и цели, с които да водят предизборна акция и да застанат пред българските гласоподаватели, остават в полето на контури зложелател. И когато водят поредизборна акция на гърба на контури зложелател, това не значи, че гласоподавателите на сътответните партии са дефинирали очерания врраг. Напротив – самите партии са си обрисували врага и са се упражнявали на гърба на врага “, добави още той.

Според него, българските жители чакат да има устойчиво държавно управление и проблемите им да бъдат решени.. „ Първата стъпка е превъзмогването на политическата рецесия, а това не е посредством розови, червени, черни линии и предварителни условия “, счита Карадайъ.

„ Обратно – Движение за права и свободи, в това число и в последната предизборна акция не обрисуваше врагове. Ние през днешния ден водим идентични диалози с всички. За страдание, към момента сме на равнище диалози, а чакаме да минем на стадий разговор. Нямаме разграничителни линии и предварителни условия. Разделителните линии и предварителните условия минират разговора. Българските жители 4 пъти създават една и съща структура в Народното събрание – никоя партия да няма независимо болшинство. Дори първите две партии в този момент не вършат болшинство. Българските жители не ни пращат там за реваншизъм и ненавист “, безапелационен е ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР