Предложихме разумно споразумение с продължителност от три години, за да

...
Предложихме разумно споразумение с продължителност от три години, за да
Коментари Харесай

Румен Христов: Предложихме разумно споразумение за 3 години, за да има стабилност

Предложихме рационално съглашение с дълготрайност от три години, с цел да се даде непоклатимост в страната. Това съобщи съпредседателят на ГЕРБ-СДС Румен Христов, който е на конференция на ЕНП в Букурещ.

По думите му СДС би желала новият ръководител на Европейска комисия да има особено отношение към българското присъединение в Шенген.

„ Еврозоната също е огромна цел пред болшинството в Народното събрание. Уставът разрешава да бъде издигнат кандидат в последния миг. Безспорен водач към този момент се очертава Урсула фон дер Лайен. Тя може да продължи наклонността да бъде определена за втори мандат, с цел да има последователност ”, уточни той.

„ Ще проведем диалози с представителите на ЕНП от другите европейски страни. Всичко сочи, че партията ще бъде първа политическа мощ след евровота. Заедно с партията на европейските социалисти и „ Обнови Европа ” на Еманюел Макрон, вършат допустимо отпадането на „ Зелените ” от обединението, което е добре за българските земеделци ”, разяснява още Христов.

Според него водещите водачи в Европа са се противопоставили на изпращането на бойци в Украйна, а България също поддържа тази позиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР