Предложеният за транспортен министър Георги Гвоздейков, който е протеже на

...
Предложеният за транспортен министър Георги Гвоздейков, който е протеже на
Коментари Харесай

Странни птици изгряха в проектокабинета на „Промяната“

Предложеният за транспортен министър Георги Гвоздейков, който е протеже на Даниел Лорер и Асен Василев, се провали с гръм и тропот на поста началник на особено основаното сдружение „ България Хели Мед Сървиз “, което трябваше да провежда медицинските хеликоптери.

Въпреки това към днешна дата той е препоръчан за още по-висока позиция.

 

И до ден сегашен България е единствената страна в Европейски Съюз, която няма медицински хеликоптери. Иначе по Плана за възобновяване и резистентност са поети задължения да се купят най-малко 5 хеликоптера за медицински цели и да се построи система за „ Спешна здравна помощ по въздух “ като се планува в това да се вложат най-малко 155 млн. лева

 

Още по-екстравагантно е предлагането им за районен министър – юристът Андрей Цеков, към чието име изскачат скандални бизнес връзки.

След рухването на кабинета „ Петков “, той продължава да е част от Политическа партия и даже за вота на 2 април бе комплициран на избираемо място в столичния 24-и МИР.

 

Най-странната птица в проектолиста обаче е Иван Кръстев, който съгласно Политическа партия е изцяло подобаващ за министър на труда и обществената политика. През 2019 година, той е включен в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите. В тогавашните си обществени изяви не крие проруските си убеждения и благосклонности към… тогавашния Съюз на съветските социалистически републики. Дори се включва в шествие на така наречен „ Безсмъртен полк “ в компанията на мотористите от пропутинския рокерски клуб „ Нощни вълци “. Наистина чудноват избор за обществен министър в подтекста на последните събития, свързани с войната на Русия в Украйна.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР