Предложението произведението „Музикална емблема на Стара Загора“ на Почетния гражданин

...
Предложението произведението „Музикална емблема на Стара Загора“ на Почетния гражданин
Коментари Харесай

Стара Загора ще има свой химн

Предложението творбата „ Музикална емблема на Стара Загора “ на Почетния жител на Стара Загора проф. Петър Жеков, което близо 20 години звучи по време на разнообразни събития, е подкрепено от 41 от общинските съветници и става хим на Града на липите.
Над 50 са предложенията в дневния ред на днешното 39-о съвещание на общинския съвет в Стара Загора. Одобрено е решението на Комисията по обществена политика за съфинансиране на план „ Оборудване за обществена кухня към храм „ Св. Паисий Хилендарски “, направено от Ротари клуб Стара Загора „ Берое “. Съветниците са подкрепили и настояването на „ Комплексен онкологичен център “ ЕООД за обезпечаване на имуществото на лечебното заведение, което работи с високотехнологична модерна здравна инсталация и със скъпоструващи лекарства.
Одобрени са препоръчаните промени в капиталовата стратегия и вътрешните обезщетени промени по бюджета на общината за 2018 година С преструктурирането на разноските ще могат да се влагат спомагателни средства за настоящи поправки, рехабилитация и поддръжка на улици и тротоарни настилки. Увеличени са бюджетните средства на Дома за възрастни хора с физически увреждания за настояща прехрана. Насочени са средства и към Центровете за настаняване от фамилен вид, Центъра за краткотрайно настаняване иДома за деца лишени от родителска грижа „ Българка “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР