Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро

...
Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро
Коментари Харесай

Александър Сиди: Предложението на Макрон е толкова отвратително, че не е добро нито за нас, нито за Северна Македония

Предложението на Макрон е толкоз непоносимо, че не е положително нито за нас, нито за Северна Македония.

Това съобщи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди пред на въпрос за френското предложение за Северна Македония и митингите в Скопие против това предложение.

Това, което се случва в Република Северна Македония, е обикновено за политическата извратена среда в нашата съседка. Опозицията, която е по-силна от ръководещите, сега се пробва да се върне на власт посредством езика на омразата против България, разяснява той.

Според него френското предложение не подсигурява по никакъв метод българския народен интерес. Сиди акцентира, че нашите ползи са в посока да се изчистят учебниците по история, да махнем говора на омразата и да се затвърди, че от двете страни на Осогово се приказва един език.

Големият проблем е в това, че ние се съгласихме да подпишем един „ празен чек “, в който са написани всички хубави неща, само че няма никаква гаранция, че ще бъдат изпълнени, уточни Сиди.

България изтърва златен късмет да отбрани сама тези свои ползи и ги остави в ръцете на брюкселските служители да вземат решение съдбините на един народ разграничен в две страни, означи още той.

По думите му протичащото в Северна Македония е показателно, тъй като те самите не харесват това, което написа на този „ празен чек “. В този „ празен чек “ са написани тези неща за историята и културата, за които България от дълго време приказва, сподели още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Всичко това е разказано в оня двустранен протокол, който би трябвало да е неразделна част от съглашението. Само че това е нещо, което пречи на Мицкоски и Вътрешна македонска революционна организация – ДПМНЕ, тъй като в него е разказана историческата истина, такава, каквато е, акцентира още Сиди.

Той назова депутатите, които са дали своят вот за отпадане на ветото,.

Тези 170 национални предатели сложиха на ревера на Макрон една значка, с която той да споделя, че е приключил нещо в своя политически живот и личен президентски мандат. Защото виждаме, че във вътрешнополитически проект нещата за него не вървят добре, добави още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Затова беше и целият този напън, тъй като от Северна Македония идват задоволително знаци и сигнали, че няма да трансформират нищо, както не са го създали и през последните 5 години, сподели още Александър Сиди.

Каквото и предложение да създадат на Северна Македония, те няма да го одобряват, в случай че не е цялостна капитулация на България, съобщи той.

С приемането на френското предложение Народното събрание остави оттук насетне Европа да е тази, която да договаря с РСМ, а не България, изясни Сиди.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР