Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите, набелязани от

...
Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите, набелязани от
Коментари Харесай

Денков: Предложението на ГЕРБ от вчера радикално променя приоритетите

Предложението на ГЕРБ от през вчерашния ден коренно трансформира целите, набелязани от нас преди девет месеца. Вместо да продължим с напъните за промени, фокусът се слага върху министерски кресла и битка за постове. Това сподели министър-председателят Николай Денков при започване на днешното държавно съвещание.

„ Вместо да продължи с промени, фокусът се слага върху министерски кресла и битка за постове ". Нека да осъществим дилемите по този начин, както са сложени и при изискванията, които договорихме с ГЕРБ преди девет месеца. Едва по-късно сме подготвени да обсъдим по какъв начин да продължим напред. Това ръководство бе основано с една ясна задача - да освободи институциите от корупционния багаж, който влачат през всички години на прехода ”, уточни Денков.

" Последните разкрития за групите на Нотариуса и Пепи Еврото демонстрираха на всички, че правораздаването ни е превърнато в борса - че вместо да се борят с престъпността, проведени групи, с протекцията на политици, са изпълнявали мокри поръчки пред необятно затворените очи на службите, прокуратурата и Антикорупционната комисия. Сега е нужна политическа храброст за идващите стъпки, от управническата и законодателната стратегия ”, разяснява Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/7244216855615657
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР