Предложението на Европейския съюз лихвите по замразените руски активи да

...
Предложението на Европейския съюз лихвите по замразените руски активи да
Коментари Харесай

Москва: Използването на замразените руски активи в помощ на Украйна е „бандитизъм“

Предложението на Европейския съюз лихвите по замразените съветски активи да се употребяват за подкрепяне на Украйна е „ бандитизъм и кражба “. Това съобщи през вчерашния ден говорителката на съветското Външно министерство Мария Захарова.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков също съобщи през вчерашния ден, че това предложение на Жозеп Борел подкопава основите на европейското и интернационалното право. Европейският съюз е наясно с вредите, които потреблението на съветски активи за финансиране на Украйна би нанесло на стопанската система и имиджа на организацията. След като предлагането бъде осъществено на процедура, „ страните и хората, които са взели решението, ще бъдат преследвани за десетки години напред “, добави още Песков. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11137Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед10160Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3659225 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед36555Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед117091Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165170Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129119Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117091Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед116567Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96513Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениНако Стефанов458Кейнсианският непазарен модел на капиталистическо възпроизводство на Запад  Панко Анчев  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР