Предложението на Асен Василев за ротация на председателя на 49

...
Предложението на Асен Василев за ротация на председателя на 49
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП са арогантни, Петков и Василев не са морален компас

Предложението на Асен Василев за ротация на ръководителя на 49 Народно заседание е противоконституционно, неуместно и неработещо. Нещо повече то е препоръчано от политици, които настояват, че се борят за правда. Това съобщи Тошко Йорданов, народен представител от „ ИТН “, написа БГНЕС.

„ Поредното противоконституционно предложение е издигнато от тези, които толкоз държат на закона “, сподели той по Българска национална телевизия и напомни, че водачът на „ Продължаваме промяна-та “ „ Кирил Петков влезе във властта, нарушавайки Конституцията, лъжейки че не е канадски жител. Законите на вещия правист Лена Бориславова изобщо паднаха, откакто бяха прегледани от Конституционния съд “.

Коментирайки изказванието, че Има Такъв Народ са патерица поради гласуването си в поддръжка на Росен Желязков за ръководител на Народно събрание, Тошко Йорданов сподели: „ Думите за патерицата единствено провокират смях у нас. Ние на кого ли не сме били патерица. Дори по едно време може да се счита, че сме били патерица на Политическа партия “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР