Предложение, което ще донесе близо 2 милиарда долара в нови

...
Предложение, което ще донесе близо 2 милиарда долара в нови
Коментари Харесай

Градският съвет на Анахайм дава ключово одобрение на силно противоречивото предложение на DisneylandForward след продължила часове, разгорещена среща

Предложение, което ще донесе близо 2 милиарда $ в нови атракциони, атракции, заведения за хранене и магазини в Дисниленд, беше предмет на часове- дълга и противоречива среща на градския съвет в Анахайм, която стартира във вторник вечерта и продължи до дребните часове на сряда сутринта. В последна сметка проектът беше утвърден със 7-0 гласа, споделя градът. Необходимо е второ гласоподаване в съвета през май, с цел да може проектът да получи дефинитивно утвърждение.

Жителите препълниха срещата, където членовете на съвета трябваше публично да решат ориста на предлагането, което ще добави 1,9 милиарда $ прогрес към парка и покрайнината.

Анахайм споделя, че 84 членове на обществеността са говорили по време на сесията, като 57 са били „ за “, 24 са били „ срещу “ и трима, които не са имали твърдо мнение и в двата случая.

Очаква се предлагането, известно като DisneylandForward, да донесе огромни атракции на парцели, които към този момент са благосъстоятелност на парка, като паркинга Toy Story в непосредствена близос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР