Предлаганият бюджет ще увреди трайно финансовата стабилност на България. Това

...
Предлаганият бюджет ще увреди трайно финансовата стабилност на България. Това
Коментари Харесай

БСП: Бюджетът за 2021 г. ще увреди трайно финансовата ни стабилност

Предлаганият бюджет ще повреди трайно финансовата непоклатимост на България . Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Димитър Данчев по време на бюджетната рамка за 2021 година.
" ", разяснява националният представител.
 Нинова изиска нов бюджет и същински проект за битка с ковид - Народното събрание не одобри Нинова изиска нов бюджет и същински проект за битка с ковид - Народното събрание не одобри
Защо няма актуализация на Националния проект за деяние в битката с пандемията с ковид, откакто беше признато преди месец от парла...
" Средствата не са ориентирани към провеждането на смислени антикризисни ограничения и политики, нито за реализиране на дълго отлаганите структурни промени.
Този бюджет няма да подкрепи най-засегнатите от Коронавирус - 19 групи от нашето общество ", сподели още той, представен от Фокус.
Димитър Данчев разгласи, че Българска социалистическа партия ще гласоподава срещу бюджета.
Критично мнение изрече и съпартиецът му Румен Гечев.
" Първа точка е основна и неслучайно е сложена, защото тя като огледало отразява цялостната бюджетна политика на всяко държавно управление .
 Иван Нейков: Бюджет 2021 - харчене на пари без ясни цели Иван Нейков: Бюджет 2021 - харчене на пари без ясни цели
„ Бюджет 2021 изобщо няма програмен темперамент. Има похарчване на пари, само че ги няма задачите ". Това мнение изрази пред БНР шефът н...
Първо, уважаеми сътрудници ", уточни проф. Гечев.
По думите му приходите, свързани с смяна на данъчното облагане или по-точно облагането на физическите лица и въвеждането на прогресивната канара.
" По отношение на бюджетните разноски 511 млн. лева по-големи разноски спрямо препоръчаното от държавното управление на ГЕРБ и техните поддръжници от " Обединени патриоти ". Така че предлагаме по-високи доходи, предлагаме по-високи разноски.
Причините са както свързани с развиването на българската стопанска система, по този начин и с неповторимата обстановка, в която се намираме. Още в самото начало желаеме да кажем, че тази смяна в бюджетните доходи и разноски води до усъвършенстване на бюдждетното салдо..
Нека да обобщим. Предлагаме по-високи разноски, по-високи доходи, само че нарастването на приходите е по-голямо от разноските, тъй че нашата разгърната обществена стратегия, е на основата на опазване на фискалната дисциплинираност и понижението на бюджетния недостиг на страната ", разяснява още проф. Румен Гечев.
 Радан Кънев: Бюджетът за 2021 година не регистрира неизбежното стесняване на бизнеса Радан Кънев: Бюджетът за 2021 година не регистрира неизбежното стесняване на бизнеса
Сегашният план на бюджета за 2021 година не е добър. Това сподели за БНР Радан Кънев, евродепутат от " Демократична България ". " Ако има...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР