Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев попиля Беновска, била старша монахиня сред дев...

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Беновска- един разтревожен букет

Рано е за пролет, скъпа ми Беновска и късно е либе за китка, в случай че мога по този начин да се изразя. Сакото на журналистката разрешава да се ориентираме къде би могла да бъде тя в мрачно помещение. Фосфорните цветове улесняват видимостта, само че пък тя не е чиновник на чистотата, с цел да се нуждае от това. Не одобрявам дами с плетени рокли, мъже също де.

Но при Беновска разминаването на материи е даже симпатично- едрата плетеница на роклята е като старша монахиня в манастир за благородни девици. Набиваща се на очи, властна, перфидно неприятна /роклята/.  С което не споделям, че сакото е благородно или девствено. Одобрявам заразителния сексапил на Илияна – елементи от него в действителност са разпръснати по бойното поле на сакото. Мога да позволи, че оранжевото и розовото ще застанат в моя поддръжка.



Колаж Телегаф

 

Глад за жанр при Гладнишка

Бях гладен за Граднишка дълго време и не щеш ли това бе предотвратено с тази фотография. Потънала сред пеперудени крила, те за жал не я извеждат високо в естетическата ми орбита. Зеленото сако тежи и смрачава женствеността и. Дали не играе в някое от продълженията на Ало, ало или недоспал стилсти се е намесил тук... Милица наподобява на симпатична жена от запаса, чиято куртка не е по размер.

Треволяци висят от ръкавите на надарената госпожа- допускам, че ролята и е включвала претърсване на блатни местности. Черният чеп разказва една продължителна автомагистрала, по която не желая да се возя. Желаещи за винетки, апелирам... Ботушките удостоверяват догатките ми за нещо военно, само че в никакъв случай- милитъри. Шапчицата седи самотно. Гаджето пита дали мястото на пеперудите не било в стомаха. Предположих, че там местата към този момент са заети с друго.

Иво Димчев - апокалипсис от графити!

Предполагам, че когато го поканят да подари облекла за визията си в мадам Тюсо, Иво Димчев ще подари наличността от този кадър. Тя го отразява по този начин, както Елтън Джон брошките, както Елвис прическата и както мен- шаловете. Всъщност тук Димчев като че ли е събирал хрумвания от всички упоменати, като е ползвал похватите си на фешън идеолог с къс стаж с цел да се опълчи на статуквото.

Гаджето ми ме стрелка и пита с очи дали Иво щял да разбере тъкмо какво съм желал да кажа. Разбира се, че ще разбере и тъкмо поради това ще спре да ме кани на нощни кюфтета. Голям праз. Вижте шапката- златна и еднодневна. Не имам вяра тя да издържи на едно вървене под дъжда или да не и падне позлатата на слънце.

Воистина, възпирам се да допускам кое от виждащото се е облекло, кое татуировка и кое – самият Димчев. Съчетанието на всичко това е като стена с графити на начинаещи.

Рангелова, пробвай да се облечеш отново. Моля!

Чувства ли се добре Нели Рангелова с тази рокля- евентуално да. На мен облеченото ми наподобява на небрежно отнесено театрално перде, под което цъфти безконечната красота на певицата. Защо хората стигат до такива театрални опити, не ми е обещано да знам, само че Рангелова би трябвало да посети някои фешън семинари за освежаване. Черното и блестящото постоянно са били признак на нощните клубове, въпреки и някои огромни подиуми да са се подлъгвали.

Нели очевидно търси да покаже или укрепи сексапила си, само че съгласно мен не е намерила верния метод. Има прекомерно дълга игра на плата с кройката- погледнете по какъв начин в деколтето се скупчват поредност от натрапчивости, които можеха да бъдат избегнати. Харесва ли си певицата тази дълга извивка към бедрата- позволявам, че като чете това- към този момент не. Ще кажа добра дума са прическата и цвета на косите, само че упорствам за втори опит в дрехата.

Стамболова- какВО вършиме  с Камен?

КакВО правиш Камене, какВО? Защо ли ми е позната тази синкава ризка, показвана може би нееднократно в ефира... Въпреки главно мръчкавата визия, обладана от тъмносиньо сако, ризата се натрапва като шнур на бюстие на попфолк певица. Сакото може да „ издържи “ на екран дълги години, може и то да има достойнството и славата да е показвано постоянно, види се Камен Во е умен и прозорлив Телец.

Събеседничката му Еми Стамболова плува в океан от змийска шарка, нещо като фешън шарка, само че лечима. Долавям лекото предимство, с което надарената певица театралничи. Дали не се разпознава с шарките и с първообраза им. Съмнявам се, само че може да бъде позволено. Напълно ненужно коланче, аксесоарите са блудкави и потъват в крещящата визия, която можеше да бъде по- обрана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР