Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Цепки и изцепки при Тита и Джена, Кака Лара нагази модния лук в точки и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Д-р Смилов и Флорин се надвикват фешън!

Естествен, с от дълго време добити привички по държание, мода и етикет, топ стоматологът доктор Смилен Смилов театралничи с Ирина Флорин през днешния ден. Костюмът е приключен с истинска кърпичка, компенсираща отсъствието на вратовръзка а ризата е с десен от ненатрапчиви цветя. Въпреки необикновената композиция на синьо и черно, изборът на доктор Смилов е бодър и подобаващ за сезона, изключително когато дъжд и слънце се сменят с непредвидима динамичност. До него Ирина Флорин тържествува в есенни цветове. Кафявото съгласно мен не е цвета с който да се посрещне лятото, само че както виждаме и летата през днешния ден не са каквото бяха. Леопардовата пола бих изпратил на Малина, само че не съм в течение двете колежки дали се познават.

Цепки и изцепки при Тита и Джена?

Новосъздаденият дует, изненадал двете гилдии- на хип хопа и попфолка, не предлага благозвучие в фешън отношение. Джена и Тита наподобяват като пътуващи в общо купе дами, тръгнали на панаир в прилежащото село. Гущерово зелената рокля на Джена свети дразнещо в ефира и мога единствено да и пратя моите съчувствия поради неналичието на съгласуваност сред зеленината тъдява и обувките. Прическата е като приключена след изобилен дъжд, тя се стича гузно, провлачено, мрънкащо, до момента в който едвам не влиза в чепиците- сами виждате, като правени от капачки за буркани. Тита свети като че ли десертче Чайка от моето детство, роклята е същински станиол, единствено дето певицата е малко по-едричка от вкусното лакомство. Облеченото разказва девойката по не най-хубавия за нея метод, огледалото не е било искрено с певицата, когато се е оглеждала. Цепки и изцепки се редуват тук до момента в който обеците търсят внимание в междуредието на нещата. Двете дами получават обща оценка от мен междинен 3, както и съвета по- постоянно да разлистват фешън списания.

Колие или отмалял жълтък носи Гери Стоянова?

Много блудкаво решение за визия при приемане на награди... Блузата въпреки всичко може да бъде оневинена, само че полата има тип на останки от спътник, паднали в Аризона. Ако сте готвили най-малко един път, сигурно плата ще ви се стори на дъното на тиган, минат с железна четка, откакто там е употребен препарат за мазнини. Кройката на полата може да е изглеждала добре на чертеж, само че в моите показа е тъжно копие на далечни оперетни модели. Нещо виси в междуметието на реверите- може да е украшение, може да е излишък от домакинска хартия, с която Гергана да е обърсала отмалял жълтък . Прическата е също домакинска, виждал съм дами по пластмасови чехли с хванати на чоки коси да пазарят в супермаркета на промоция. Не е ли време за всеобщ закон за модата при явяване на сцена и приемане на награди?

Добрева да не помни панталоните...

Какво им става на тези дами, пристигна май месец и се отвориха стилните им чакри. Без да зная доста за Диана Добрева, допускам, че като режисьор дънките и кенарените ризи са и приоритет, само че явно тук казусът е церемониален. Харесвам този цвят, в него се избистря концепцията за разкош в бижутата, върху тафтата  се разполагат светлосенки и е комфортен декор за чаша шампанско. Но в съседство с този двукрилен смокинг, мога единствено да мисля за цигарето на Марлене Дитрих, без да го одобря, по отношение на Добрева, несъмнено. Панталонът е изцяло неудобен, бих предложил дълга права пола, или връхна дреха, която да прикрие каквото там не трябва да се вижда. Ако съм прав за дънките и кенарените ризи, то Добрева е показала храброст, която следва да и се признае, макар неодобрението ми към множеството неща, в които е облечена. Колебаех се кое е статуетката, кое Васко Василев- то все от злато и все джобен формат.

Кака Лара нагази стилния лук в точки

Точка по въпроса! Кака Лара сервира пола с точки, колкото топки за голф, без да има нито разполагаем лиценза нито броя дупки, в които те да потънат. Трогнат съм от елечето, под което се развиват сеизмични усеща. Там крета, лишено от внимание създание, съпоставимо с мъжки работен потник или комбенизон, по-точно небрежно сковано текстилно скеле, по което не може да се движи нищо друго, с изключение на погледа ми. Герданче от незнайно естество и материали виси  с цялостна мощ, без да може да оправдае наличието си. Прическата в жанр продавачка в СБХ ме вълнува и връща в годините, когато керамични съдинки се продаваха паралелно до пирографирани кутии за козметика. Симпатичното в долната част е, че точките са нечетен брой. Миналата година се носиха четен, който не вярва- да ги преброи. На мястото на Лара бих оцветил всяка точка в друг цвят, нещо като бонбони детска наслада само че за подрастващи. Но това са си все милион и едно стремежи, без хоризонт за сбъдване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР