Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев попиля Криско

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Криско залитна по Либераче

Знаех си, че ще пристигна този ден, в който Криско ще се подхлъзне по модата на Либераче. Както шило в торба не стои, по този начин и един Телец не може да не провре любопитна муцунка какво става в обора на предците му. Предци, в театрален смисъл, несъмнено. Та по този начин - тук имаме в наличност бяло сако, с детайли от пайети, нещо като коледно-новогодишна бродерия, звук на сцена от ранните стадии на театралното изкуство.

Реверите обаче закриват една трета от този бляскав пейзаж, ледена пързалка, по която са плъзнали положителното момче. Реверите като ранена орлица са се пльоснали в басейна на бялото и седят там, чакащи да бъдат свестени. Очилата крискови са като вход на загадка космическа  база, също и като вход на пробна болница. Общо взето - приличат на всичко останало, не и на очила. Отиват ли дънки на това сако? Според мен - не. Но в света на рапа всичко е като в оня безконечен въпрос на българина, на който отговор до момента не е даден - " Ти мен уважааааааш ли ма ". Толкоз.

Поли Генова да си полира стила

Благодаря на Поли Генова, че поддържа рубриката ми по този начин свежа, стартирам даже да си мисля, че до момента в който се облича по този си неотразим метод, тя ми прави секрети знаци. " Ще сложа синьо, ламе и къдрици, дано го видя лорда по какъв начин ще се оправя ".  И в действителност, чудя се дами и господа, на какъв брой водки човек може да направи този избор. Ако Поли не пие, то може би резултата на зашеметяване се е получил от лака за коса или от лака и за нокти. Намирам лъскавото жабо за миловидно а транспарантните ръкави даже за секси, само че единствено в случай че приносителят им оглавява балета в хотел " Родина ". Хотел " Родина ", добър ден.

Не, не чухте вярно, не съм казвал хотел родНина. В последно време Поли показва една веселба, напряко заразителна, по този начин заразителна, че човек би трябвало да се имунизира. С дрънкулките по надарената лейди могат да се украсят няколко директни на Витошка, а с брокатите, ламето и органзата да се покрие Орлов мост за Свети Валентин, въпреки 2-ри февруари да е по-близко. Отворената уста на Поли…Хайде, стига към този момент. Чао.

Тромава фешън безизходност при Дамян

Ако Дамян ми беше племенник, щях съществено да си поговоря с него. Та той е просто непокорен, напряко ме вбесява, когато се отдалечава от себе си. На първо място- цвета, който е избрал е в действителност демоде. Помня, че старовремските валяци бяха в подобен цвят, което излъчва избрана мудност, избрана безизходност. Виждате ли копчетата- нестроен хор, които наподобяват ушити в паническа офанзива. Всяко може да бъде редови войник в пехотата на модата и като такова не заслужава да е във взвода на един любезен музикален военачалник като Ди джей Дамян.

Не че е толкоз значимо, само че виждате ли по какъв начин копчетата към чатала са леко повдигнати, в действителност не е моя работа, преминавам към якичката. Тя е отворена с усърдието на набожен лидер, който до момента в който бръщолеви гледа кой какъв брой стотинки пуска в дискоса. Огромен джоб може да постави цялостната биография на Стив Джобс вътре, само че защо му е на Дамянчо сходна повинност, най-добре да постави там някой фешън азбучник. Очилата и брадичката дописват един приветлив портрет, с който към момента не мога да привикна а и не трябва.

Мая Хътчинс - фешън примадона!

Ето един естетически образец за всекидневно бизнес облекло, по този начин прилягащо на Мая Хътчинс. Тя съчетава английския си опит с парижките фешън трендове от времето на шансона, борави самоуверено с косите, до момента в който театралничи с дързостта на примадона.  Харесвам кореспонденцията сред баретата и аления шал, те подържат устоите на този избор, като показват категорично, че тази визия може с тях или без тях.

Баретата е по този начин одухотворена, че като че ли осъзнава шампионата си тук, червеникавите ирландски коси придвижват всичко на Шанз Елизе или плас Вандом, където сме виждали да се разхожда в някои филми Сара Джесика Паркър. Пак с баретка и отново с тези неустоими коси. Мисля, че този кадър е с балетния принц Баришников. Карираната пола е повече от уместна, тя дава просторност на облеченото, може да бъде прибрана почтително или размятана сексапилно, стига да не провокира запушване. Браво, Мая, още веднъж сме прелестно сюрпризирани.

Софи сияе в рокля " тез червени домати " …

Червено срещу ковид-уроки или алено, като " тез червени домати " - попфолк лютеницата на съвремието ни? Софи Маринова постоянно подхожда с комизъм, когато е пред дрешника а да си облечен в този цвят сред Коледа и Нова година си е напряко сирена за фешън спешна помощ. Гледам изтънчената снага на певицата, съпоставям с това, което е могла да облече вместо това и си пущам Мария Калас, която също е родена под знака на Стрелец и е била гласовита. Представям си Софка с атлазен пеньоар и ролки да пее пред огледалото, като знак за естетическа безцеремонност- същата, каквато е показала и с аленото.

Дали в косата виси отскубната връв-лампаз за перде или някой шегобиец Фигаро Тук Фигаро Там е отишъл прекомерно надалеч в закачките си? Кърваво алена боа се спуска по гърба и ръцете на звездата, може би е по-скоро шлейф, ослепителен в сумрака. Тези стълби- като популярната фотография на Марлене Дитрих в берлинския хотел Адлон, придават на певицата още повече пищност, само че пък акцентират не доста високата класа на ушитото. На Маринова липсва цигаре или наргиле, както е по нашия край, само че видяло дебелия край, деколтето се е смъкнало като заловен на място рушветчия. Много обичам Софка, само че не мога да пропусна, че в случай че имах законодателна естетическа власт, бих и дал присъда 4 месеца в офиса на шефката на Вог. Доколкото чух, не била лесна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР