Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев с уникални модни коментари: Ивана в сходство с Мотли Крю, зелена салата по Доли Партън, Киркоров извисява ръст между Долче и Габана и още… + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Зелена салата по Доли Партън?

Тази очарователна рожденичка е като потопена в зеленясал аквариум, откъдето считам, са се появили тези водорасло- сходни зеленилки по дрехата и. Напълно е допустимо и да е била с красива бяла, пайетена рокля, да е режела салата и вентилаторът да е обърнал накълцаното по нея. Търся справедливата страна на въпроса,защото Доли Партън е хем представител на една национална просвета като кънтрито, хем ми се искаше тази рокля да не я беше слагала. Погледнато от моя позиция, множеството от зеленолистните пайетени украси, можеха да бъдат спестени или част от тях да бъдат сложени в косите. Именно там, тъй като толкоз изобилната от коси прическа изисква най-малко мъничко укрепване. Кънтри звездата има цялостни с обещания очи, както и прелестна усмивка, подготвена да извърши всевъзможни певчески упования. Но фешън? Не се ангажирам да разясня това, познавайки дрешника и, изобилен от лъскаво и несъвместими цветове. Мога за лична разтуха да препоръчам на Доли да не прави толкоз прекомерна към този момент прекомерната си от лъскавина осанка, само че и никога да не носи заемки от дрешника на българското кънтри- чалгата.

Д-р Ботева чества в алено!

Рядко представителите на медицината, още повече на стоматологията, могат да получат фешън похвали. Д-р Мариела Ботева наред разрушава статуквото и ни се демонстрира ярка само че умерена в съботния ден. Позната с фамозната си клиентела, само че и самата тя обекта на фешън разисквания, Ботева идва през днешния ден, с цел да покаже малко звездност в обгазения фешън пейзаж на столицата. Красивата алена рокля акцентира красивата фигура на дамата и откроява една прическа с доста достолепия. След поредност от празници доктор Ботева не е изгубила нито % от празничното си лъчение, доста повече дори- тя го преобразува всякога  в празник за хората, с които се среща или лекува. Истинско наслаждение е да съвместим тези похвали с новината, че известният стоматолог е измежду номинираните за Бизнесдама на годината в категория Собствен кабинет.

Димчев носи смесени фешън настроения...

Малко хора могат да си разрешат да съчетаят колие с яке на авто играч. Но Димчев го прави и единственото, с което мога да го оправдая е това мощно чувство за екстравагантност, което едвам се побира под тупето му. Самото тупе, с цвят на нощно шкафче венге, носи ведро въодушевление, като дава на наблюдаващите тематики за размисъл. Колието, съчетаващо бели, черни и винени изкуствени камъни, придава на лицето тип на кабаретна звезда, наметнала се с якето на гаджето си. Приемам за успокоително обстоятелството, че цветовете от огърлицата покорно пасват на тези от дрехата. Димчев е добавил ефектна обеца, блещукаща нежно в стилната му еуфория. Гримът обрисува забавните скули на артиста, а мустаците влияят със силата на Меркюри от най-хубавите му години. Цялата осанка на Иво е метроном за отиващата  си метросексуалност в която се топи снегът на мразовити мъжки решения, потопени в топинг от ягоди.

Киркоров извисява растеж сред Долче и Габана…

Ако Киркегор запълва съществуващата празнота сред философията на Хегел и това, което ще стане екзистенциализъм след това,  то Киркоров запълва „ празнината ” сред Долче и Габана. Двамата исполини на модата наподобяват прекомерно ниски пред стилния водопад на съветската звезда, облечена като че ли на мрачно, да не кажа на сляпо. Освен косите, които леко го вършат да ми припомня за Валентина Терешкова, визията е обременена от неразбираемо жабо, по-скоро настъпана от валяк текстилна жаба, простряла се по средата на ризата. И това е нищо. В съседство живее голям кръст, от който като на пикаещото момченце в Брюксел тече синджирче, обрамчващо ревера. Странна, парадоксална простата ще да има това украшение. Може да се спуснете с шейна по панталона на Филип, той е по този начин бляскав и голям. Нещо като гъста горска растителност, бродирани и апликирани шубраци се мотаят в дръзкия ми поглед и вземам решение, че това е вероятно един прекомерно другоземен гащеризон или приспособен за мъж джемпър. Простете Долче, простете Габана, не щеш ли още веднъж ви забелязах в този естетически звук в близост. Прекрасни тениски, Киркоров ли ви ги подари…

Ивана търси подобие с Мотли Крю?

„ Три синджира плебеи ” не, а доста повече, виреят като диворасли плевели по Ивана. Надявам се фотографията да е остаряла, което би оправдало ненапълно старомодната визия на певицата. Кръчмата като че ли е изобразена тук посредством потресаващата поличка, нещо като преоценена възглавничка на ликвидация, нещо като скривалище на домашно куче, което е свършило там всичката си работа. Ивана е жена със жанр и тази неточност вероятно надали е зависила от нея изцяло. Вижте къде отиват ботушите и къде надничат- търсят внимание и го получават, за жалост не в позитивния смисъл. Прическата може да е била добра като план, само че не отива нито на лицето, нито на десетките стойностни  точки, с които мога да похваля тази богиня на фолка. Скулите са добре завършени, само че на фона им още по-грачещо изпъкват обеците, предопределени несъмнено за клетка на папагал. Гримът към очите е като за хористка от последния ред на някоя оперета, устните са съвършени, доколкото могат да се вредят измежду паниката от неправилности. Черният лак за нокти не бих предложил даже на Мотли крю, по този начин, че Ивана постоянно би трябвало да има подръка чифт ръкавици за случаи като този.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР