Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Преслава като салата „Снежанка, Неделчев объркан в текстилна икебана, частичен „стрийптиз” при Мерил Стрийп и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Частичен „ стрийптиз ” при Мерил Стрийп

Какво стълпотворение на форми, цветове и нюанси при Мерил Стрийп. Истински стрийптиз от внушения, пристигнали по бързата поща на въображението, гледайки роклята, цялостна не с Оскари а със Златни малинки за неприятен усет. Това е моето мнение несъмнено, само че бих повикал на естетически двубой всеки, дръзнал да ми опонира. Чудя се, десена на дрехата рисунка от Николай Панайотов ли е или елементарен опит да се съчетаят утрото и нощта, похотта и девствеността… Твърде елементарна кройка, в която изпъкват раменете и шията и навират симетрията в трета фешън глуха. Никол Кидман е с рокля, наподобяваща на всички бози, облечени до през днешния ден от псевдо хайлафът ни, да не изреждам имена и марки, тъй като пред Коледа би трябвало да сме положителни. Все отново бежевият декор, напомнящ в действителност на боза, философски устоя черната дантела, провиснала като прилеп в пространството. Прическите и на двете са …хвани едната, накъдри другата, само че може звездите да са хванати в миг преди да стъпят на аления килим, където всичко наподобява обичайно, съвършено и охолно.

Тони Игнатова- ново име в бизнес модата!

Една млада бизнесдама, номинирана в едноименния конкурс, изпъква тази седмица с хубост и жанр. Антоанета Игнатова не се колебае в избора си на класическа прическа и облекло, оставяйки бизнес качествата и да приказват за нея повече, в сравнение с модата. Но чудесата стават от време на време отвън нашите стремежи и фината лейди изненадва с приветлива естетика в черно, мрачно зелено и плахи отражения на стилна чанта и брошка. Игнатова, която ще забележим на блестящата гала Бизнесдама на годината на 27 февруари 2020 година, от дълго време притегля вниманието на стилните експерти, с непретенциозния си, само че осмислен дрешник. В годините силуетът и е бил освежаван от дълги червени рокли, красиви шапки, вариращи съгласно модата и мотива. Когато споделям да запомните това име, имам нещо поради. Комплименти!

Неделчев комплициран в текстилна икебана

Искам да извикам към Деян Неделчев- Ах, каква си антилопа, газела и след това се сетих, че самият той е зодия Козирог. Тоест от същото рогато семейство. Но тук кондиката е друга. Изпълнителят на Ферма за сперма се е спретнал като оперетен персонаж, като нямам поради единствено лепкавата и къдрава коса а също по този начин бялата риза с буфан ръкав и елечето. Последното свети като бутафорно звездно небе в самодейна учебна режисура и наподобява на предна част от неприятно модифициран москвич. Време е Неделчев още веднъж да смени прическата си, тъй като беше доста по-симпатичен за мен, когато беше подкъсил инак именитите си коси. Препоръчвам му нов стилист, да намерения за шапка, както и за нов мизансцен, тъй като този датира санким от времето, когато се запознахме.

Теди Александрова е прекомерно обратно в дрешника си

Бива си я Теди Александрова и може по великолепие да се мери със силуета на Айфеловата кула. Някой шегобиец обаче е облякъл благото момиче с всичко това, в което намирам иронична заръка, все едно жълтите жилетки са желали да отмъстят на парижкия знак. Погледнете розовите ботуши, символизиращи епохата на 80-те години, със непретенциозно завръщане към 60-те. Епохата на захарния памук и въздишането по Труман Капоти, които през днешния ден освен че наподобяват сладникаво неразбираеми само че са и напряко наивни. По-нагоре се е закачило парче плат, което модистите могат да нарекат пола, само че аз ще възприема за повивка на тези елементи, които беше редно да потънат в поверителност. Малко розово потниче, което не би могъл да възпее даже добродушният Веско Маринов, слага последната точка в многоточието, което се пробвах да опиша. А какъв брой беше лесно  Теди просто да се постави в един гащеризон, в тъмносив каскет и изпобеляла блуза а дързостта в погледа, както виждам, е в обилие. Кой схванал, схванал, както е признато да се споделя във Facebook.

Преслава като салата " Снежанка ”

Всичко това наподобява като мощен магнит върху който  са поръсили бяло вещество. Не споделям какво, само че то се е съсредоточило по този начин симетрично, че може даже да замязя на рокля. Харесвам странните форми, които бродерията е заела, без несъмнено да одобрявам насериозно облеченото, което продължава да поражда в мен странни усеща. Предвид празниците, си мисля, че Преслава може да сложи една шапка на Снежанка и да продължи напред в стилните си желания. В моите очи обаче, тази дрешка повече се приближава до салата Снежанка, в която има  доста чесън и копър. Прическата е вълнуваща, с оценка 1970 година, когато социалистическата ножица подстригваше долу горе по сходен метод. Справка- Ваня Костова и Доника Венкова.  Има нещо задушаващо в горната част на роклята- боди, там където се срещат гушата и дантелата. Все едно е откъс от нова серия на Ханибал Лекстър, единствено че е удушване с кадифени ръкавици. След тази текстилна болежка слизаме по-надолу, с цел да установим голяма климатична или зодиакална дупка, в която се разкриват прелестите на две планети изгубени, както пеят звездите…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР