Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев отново в действие: Силвена Роу като общински служител, Емилия зъзне в синьо, Криско – повелител на УНГ + още и снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Силвена като общински служител…

С прическа, каквато някога  считам, че е имал и Миро, готвачката Силвена Роу повежда триумфален поход върху чалгаджийския поход на къдрите и масурите. Разбира се, по- малко русо би било по- задоволително, само че пък с готварска книга в ръка, Роуз запечатва мнението, че …русо гладно няма. Особено, когато може да си сготви единствено. Питам се дали е допустимо госпожата след отмалялост и поширана сьомга да е объркала списанията, които я въодушевяват и вместо Вог да е прочела азбучник с готвачески униформи. Черното, което е облякла в този кадър отива на напълно други специалности, като такива свързани с общината и гражданските бракове. Знае ли също по този начин госпожата, че брошките са непокътната територия за сър Елтън, Мадлин Обрайт и…мен.

Ути да последва Демис Русос в модата!

Никой не чака Ути да се появи със сако на едри карета, с бастунче със сребърна декорация и да кажем, шотландска поличка, само че да търси аналогия с обработен корсар, също не е смешка работа. Мащабната галактика на кулинаря  е обгърната в дънкова риза, бродирана на места с прояви от конци, по този начин като че ли седемдесет ибришима са правили колективен секс. Самодоволното лице на положителния ми прочут ликува, тъй като не може да прочете мислите ми, а те както знаете, отлежават в настрана чекмедже за другари. Шапката победи на декор от тигани и тенджери, представляващи още некадърен оркестър, където господства не палката а черпака. Ако Ути разреши, ще предложа, поради неговата телесна специфичност, да носи по този начин познатите при Демис Русос /мир на праха и на диетите му/ плебеи. И с цел да не бъдем плебеи на сходна дословност, то господин Бъчваров може да ги нагоди към усета си, като бродира върху тях хорце от люти чушки или две кръстосани краставички, като герб на положителното му отношение към модата.

Браво Лили, отлично Иванова!

Нови ветрове са догонили „ нощните клади ” на Лили Иванова. Звездата с спорен дрешник, през днешния ден се демонстрира на международно равнище, със забележителния си избор. Черната дреха свива оптически силуета, до момента в който в това време е мощен декор за открояване на бродерията, каквато е на мода в наши дни. Бих оспорил напълно незадълбочено резнатите колене на дънките, само че всяка Лили има своето право на импровизация. Ако се върна още веднъж към бродирания кафтан, то той придава на певицата нов темперамент, прибавя английска прохлада, разхождаща се от крайбрежията на Барбадос до самата Индия. Макар кафтанът да е по принцип мъжка дреха, разкроена по този метод издава нов взор върху обичайното. И да, дано вдигнем чаша- това е първата ми положителна рецензия към дрешника на Иванова. И още един повод- тези дни си поръчах сходен кафтан, като мощно се надявам изборът ми да е предшествал този на Лили.

Емилия зъзне в синьо…

Този захарен памук, подсладен от великодушния сексапил на Емилия, ме оставя без мирис. В детска поза, по-скоро, като осъдено в ъгъла дете, звездата излъчва предозирана плашливост, в която зъзне гълъбовият уют на облеченото. Прорязани от златен колан, двете елементи са като далечни роднини- хем имат нещо общо /вероятно в синята кръв на плата/, хем се провикват на разнообразни диалекти. Провисналият начело плат, леко неравномерен, заради това неефикасен за повече искра, лишава от  роклята победните фанфари. Те са по-скоро  в прическата, заслужаваща не ъгъл а ложа в парижката опера. Намирам за сексапилна извивката на ръката, по която тече високоволтовото електричество на съблазънта. И въпреки всичко от роклята се излъчва студ, все едно класната ръководителка е влезнала ненадейно в час и те е хванала с порно списание в ръка.

Криско- заповедник на очите, ушите, носа, гърлото…

Макар да е облечен безупречно от Десизо Монни, рапърът Криско наподобява малко надалеч от безапелационната си театрална визия. Да, костюмът е ушит по размер, само че някъде оттатък елегантността се мярка една нишка на подозрение, добре ли Криско по този начин или не… Сакото, както споделих, добре ушито, е на каре и прилича по-скоро на високоплатен банкер или юпи, който може да си махне вратовръзката след работа и да смъква мадами с жълтоперестата си кърпичка в джоба. Ризата също е изцяло неуместна за хитмейкъра, да не приказваме за очилата, които са с размера на входната врата на лятната резиденция на Нейно Величество отвън Лондон. Някъде под коремчето се вижда златна тока, съвсем религиозно подслонена там, все едно е дълго мътена и предстояща. Оставаше единствено един жълт шал, едно цвете- крем, обединено с роза и аспарагус и ето ни подготвен сватбар за наслада на очите и ушите ни. Може би- и на гърлото ни!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР