Предлагаме у нас да се въведе такса за време на

...
Предлагаме у нас да се въведе такса за време на
Коментари Харесай

Отпада такса престой на такситата?


" Предлагаме у нас да се вкара такса за време на придвижване. Това е нашето предложение. Това ще бъде записано в апарата на таксито. Промяната се надяваме да стане факт през закона за автомобилните транспорти ", разяснява той.

Предвижда се и генераторът на сигнал за километрите да минава през предпазена връзка. На скоростната кутия се поставя сензор, който регистрира километрите. Просто да минава през предпазена връзка, с цел да няма по какъв начин да се манипулира пробегът, добави Войновски.

Според него от доста години се приказва за въвеждането на колани в рейсовете, извършващи транспорт. " Нашите оферти са заложени в измененията в закона. Коланът избавя, това е потвърдено. Остава депутатите да одобряват измененията и по този начин те да влязат в действие ", добави Войновски.

Относно въвеждането на видеорегистратори в междуградските рейсове, Войновски твърди, че това е тип предварителна защита. " Водачът ще бъде заснеман. Просто ще има предварителна защита. При нарушавания и произшествия ще се употребяват фрагментите. В Русия работи видеорегистратор, тъй като другояче не важи застраховката ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР