Предлагаме цялостна реформа за начина, по който се поставят преместваемите

...
Предлагаме цялостна реформа за начина, по който се поставят преместваемите
Коментари Харесай

Председателят на СОС анонсира драконовски мерки за преместваемите обекти в София

Предлагаме цялостна промяна за метода, по който се слагат преместваемите обекти в София. Предлагаме ясни правила и по-строг надзор. Такива правила ще разрешат по-лесно да се носи отговорност. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Оказва се, че е доста мъчно преместването на такива обекти. Този развой лишава към 2 години. Това е корист с право, което повече няма да позволяваме, уточни той.

„ За количките предвиждаме или самостоятелно зареждане. Глобите са доста съществени. За преместваемите обекти тя е 50 000 лв.. Предвиждаме по-лесно унищожаване от наши чиновници със профилирана техника “, разгласи Георгиев.

По думите му над 320 са противозаконните обекти в София. „ Половината от тях са отстранени, а другите са в развой за унищожаване със заповед на кмета Йорданка Фандъкова “, посочи ръководителят на СОС.

Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска е уверен, че с новите ограничения ще успеем да подредим гарда си. По думите му публичният интерес надвива.

„ Предвиждаме и санкции за електроразпределителните сдружения, подали ток на подобен обект без да е въведен в употреба. Те ще стартират от 50 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР