Предлагаме на вашето внимание домът на виното в Бургас. Кой

...
Предлагаме на вашето внимание домът на виното в Бургас. Кой
Коментари Харесай

Бутилка класно питие – подарък, който никой не би отказал

Предлагаме на вашето внимание домът на виното в Бургас. Кой е той ли? Магазин за вино "Енотека Wine and Friends "!
Сгушен в центъра на града, той е приютил над 1100 неповторими виновност, както от бутикови български (с лимитирани продукти), по този начин и от задгранични класни мазета. Всеки клиент, фен на божествената напитка, обезпечено ще откри тъкмо това, което търси!

За експериментаторите "Енотека Wine and Friends " обезпечава нов тип вино всяка седмица. Това ви подсигурява, че там ще опитате нещо, което на никое място другаде в нашия град няма да намерите. По този метод бургазлии може да са сигурни, че непрестанно са "в крайник " с трендовете в региона.

Освен да закупите, вие може да седнете на Вино бара в магазина и в уютна конюнктура да изпиете по чаша, а за какво не и две, вино с другар, сътрудник или с обичания човек. За да е още по прелестен престоят ви, от "Енотека Wine and Friends ", ще ви предложат да придружите напитката си с най-подходящото мезе - сирена и сухи меса.

Вината са една част от асортимента на това стилно място. С тях надалеч не се изчерпва, това, с което може да утолите жаждата си за класно пиво. "Енотека Wine and Friends " предлага и огромно многообразие от спиртни питиета. Това е единственото място в Бургас с ежемесечни професионални дегустации на уиски от висок клас.

Във всеки един миг магазина има ужасно доста промоции, които обезпечават атрактивни цени и оферти. Предлагат се благоприятни условия за подаръчни ваучери, подаръчни кошници и непрекъснати дегустации, като допълнение на гамата с артикули на "Енотека Wine and Friends ".

Съобразявайки интервала от годината, от магазина са подготвили специфични празнични селекции. В момента там можете да се възползвате от особено подбрани виновност - най-хубава композиция с никулденската софра - виновност, отиващи както на шаран, по този начин и на други риби и рибни деликатеси. Цялата селекция ще бъде с оптималната отстъпка в интервала 1 - 6 декември. Ще има отворени виновност за дегустация.

Много промоции и хрумвания за дарове чакат всички клиенти на "Енотека Wine and Friends " тъкмо преди коледните празници. Между 18 и 22 декември в магазина ще намерите селекция виновност, комплекти с чаши и други дарове, подготвени опаковани кошници с разнообразно наличие (вино, уиски, пури, аксесоари за вино и уиски, шоколади, кафе и коледни елементи), както и кошници с определени артикули от клиента.
 
Празниците чукат на вратата ни. Ако още не сте решили какво да подарите на околните си за празници, посетете "Енотека Wine and Friends ", нo адрес: Бypгаc, yл. "Христо Фотев " 20 А (под Стоматологията, в пресечката на централната улица "Александровска ") РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Дали тази велоалея би трябвало да е там? Велосипедист отнесе бургазлий...10:49 / 14.12.2017 Бургаското летище получи премия за принос в районната икономи...10:27 / 14.12.2017 Джаз премеждие в навечерието на Коледа готвят от Музикалното уч...09:49 / 14.12.2017 Прибраха на топло варненец, крал лотарийни билети в Бургас09:45 / 14.12.2017 " Хюндай " отнесе бургазлийка на ул. " Захари Стоянов "! Жената е в к...09:29 / 14.12.2017 Култово! Вижте това авангардно паркиране! Вие по какъв начин бихте разяснява...18:35 / 13.12.2017
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [19] Новини от през вчерашния ден [44] « Декември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Колко трае циганската обич? Софи Маринова към този момент не помни за Гринго12:06 / 12.12.2017 Баба гледа зеленчук сред блоковете! Комшиите й скочиха - не желаят марули, а площадка за деца15:12 / 12.12.2017 Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР