Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни

...
Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни
Коментари Харесай

Минеков даде жега на ГЕРБ за НДК, от партията го обиждат на "цирков артист"

Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни учредения има. Нека да освободят етажа. Давам им къс пост. Това сподели служебният министър на културата проф. Минеков, който връчи писмо на ГЕРБ , с цел да освободят офисите от централата си в НДК. Той разясни, че писмото е молба.

" Партия ГЕРБ е трансформирала закона, тъй че да им е комфортен и да не заплащат наем. Има доста комфортни места, цялостно е с празни офиси на ГЕРБ ", сподели Минеков.

Не може да изгоните ГЕРБ от политическия живот. Това отговори Томислав Дончев от ГЕРБ , откакто министърът на културата Велислав Минеков връчи писмо за овакантяване на постройката. 

Росен Желязков цитира Закона за политическите партии, като съобщи, че  ГЕРБ  не е по-различна от Българска социалистическа партия и другите партии, които получават от страната административни пространства.

" Ясно е, че 16 и 17 етаж от 14 години са офисите на партия ГЕРБ. Те в никакъв случай не са били предмет на спор. Това е удостоверено от цялата връзка с регионалната администрация ", посочи той.

" В момента, в който чакаме да имаме постоянно държавно управление, това са зрелища, в които няма самун ", сподели още Желязков и добави, че писмото е оставено на портиера, само че те нямат никакви учредения, с цел да напуснат централата си.

" Минеков е еманация на овластената надменност и нецензурност, която се стимулира от президентството. Това е опит за възмездие ", разяснява Даниел Митов.

Митов добави, че Минеков е цирков арист.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР